Błyszczyki

Flormar Dewy Lip Glaze Błyszczyk do ust

• 29 stycznia 2025 o 18:40
    Lustrzane usta w intensywnym kolorze, niezwykle miękkie i gładkie.
    Recenzowany błyszczyk nieznanej mi wcześniej marki Flormar dostałam od koleżanki z pracy. Kolor jaki posiadam to 08 Lacquered Red o pojemności 4,5 ml, PAO 18 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Opakowanie typowe dla błyszczyków plastikowe przez które widać dany kolor i poziom zużycia. Z łatwością można wydobyć odpowiednią ilość produktu aplikatorem w kształcie serduszka, który jest spornych rozmiarów, miękki i precyzyjny. Błyszczyk ma w swoim składzie masło shea i masło mango co pozwala zmiękczyć wrażliwą skórę warg, nawilża, wygładza i pozostawia zadbane na długie godziny. Intensywny blask niczym tafla szkła o intensywnym czerwonym kolorze bardzo przypadł mi do gustu, usta są zadbane, błyszczyk równomiernie się zjada. Przyjemny słodki zapach i smak. Bardzo fajny produkt z chęcią sięgnę po inne warianty kolorystyczne. Polecam wypróbować ❤️
  • 8 kwietnia 2022 o 17:34
    Całkiem okej
    Błyszczyk Flormar, Dewy Lip Glaze nr 02. Produkt Flormar ma delikatną i trochę lepką formułę z drobinkami ,co uwydatnia usta oraz nadaje im połysku. Sam aplikator , również jest bardzo wygodny ponieważ jest dosyć płaski przez co łatwo rozprowadza się błyszczyk. Zdecydowanie można powiedzieć o nim że fajnie sprawdza się u osób z bardzo przesuszonymi ustami . Trwałość około 3-4 godziny , wiadomo jak z błyszczykami jest , nie są raczej formuła zastygającą więc logiczne że niestety wymagają drobnych poprawek.
    Zalety:
    • Aplikator
    • Kolor
    • Konsystencja
    Wady:
  • 7 listopada 2021 o 16:23
    Super błyszczyk
    Kupiłam go w Rossmannie jak wyprzedawala się szafa. Zapłaciłam za niego 0,99 zł!!! Jakbym wiedziała ze będzie taki fajny wzięłabym ich więcej, ale uwaga tylko w tym różowym kolorze, który jest na zdjęciu. Mam jeszcze beżowy z drobinami i nie robi na mnie wrażenia takiego samego jak ten róż. Błyszczyk ma bardzo ładne i porządne opakowanie. Co najważniejsze jego kolor jest ładnie naturalnie różowy i jest matowy, w sensie, że nie ma żadnych drobin. Usta wyglądają jak naturalnie hmmm szklane. Tak bym to ujęła. Błyszczyk nie skleja ust, nie roluje się. Jest super. Ma bardzo fajny aplikator w kształcie serca. Trwałość jak to blyszczyka, nie powala. Mam wrażenie, że wpływa też trochę pielęgnująco na usta przy reguralnym używaniu.
    Dinulka
    10 października 2021 o 20:35
    Dobry
    Lubię ten błyszczyk, bo mój kolor 05 bronze statue nie jest krzykliwy, usta wyglądają naturalnie, ale jest jednocześnie widoczny. Ładnie się błyszczy, nie ma smaku, lepi się lekko. Wygodnie się go aplikuje, poręczny pędzelek i konsystencja. Utrzymuje się na ustach w podobnym czasie co inne błyszczyki, nie znika od razu, ale wiadomo, także się wyciera. Opakowanie ok, ale szybko ścierają się napisy.
  • 29 kwietnia 2021 o 22:43
    Fajny
    Błyszczyki mają ładne kolory, do wyboru są z drobinkami i bez. Konsystencja dość gęsta, na ustach jest trochę lepki. Z trwałością średnio, nie jest źle ale nie jest też nie do zdarcia :) Bardzo spodobał mi się aplikator, nie jest to typowy patyczek, tylko tak jak na zdjęciu. Jest mięciutki i przyjemnie się nim nakłada błyszczyk.