Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Glow and Go, Rozświetlająco-nawilżający balsam do ciała ze złotymi drobinkami

C4rl4
    18 września 2023 o 11:21
    Fajny, ale bez szału
    Kupilam go i druga wersję w biedronce, skusiło mnie świetne opakowanie. Sam produkt jest okej, ale bez szału. Wyciskana tuba, balsam taki treściwy z drobinkami, które po nałożeniu na skórę są średnio widoczne. Skóra jest Nawilżona, zostaje delikatny filtr na skórze, ale sam brokat gdzies ginie. Po nałożeniu kolejnej warstwy (po wchlonieciu się poprzedniej) efekt się wzmacnia. Mało wydajny. Nie byl drogi, ale spodziewałam się czegoś lepszego.
    Zalety:
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Słaby efekt brokatu
  • 2 września 2022 o 23:30
    Seria GLOW AND GO
    ✅ różowe opakowanie i różowa konsystencja z drobinkami Kosmetyk w swoim składzie zawiera bio masło shea, olejek kokosowy, kolagen roślinny. ✅ złote opakowanie i złota konsystencja z drobinkami Posiada olejek kokosowy, kolagen roślinny i masło Shea. Kosmetyki pozostawiają olśniewający blask, wygładzają, odżywiają i nawilżają. Skóra staje się gładka i błyszcząca. Idealnie sprawdza się w przypadku każdego rodzaju skóry.
    Her666
    28 czerwca 2022 o 15:28
    Nienachalne drobinki i ekspresowe nawilżenie
    Kupiłam go w promocji zimą, ale zostawiłam go do wypróbowania latem I nie pożałowałam. Już po pierwszym użyciu kosmetyku skóra jest mocno nawilżona, wygląda zdrowo i jeżeli mamy już lekką opaleniznę to podkreśla jej kolor oraz sprawia wrażenie krycia niedoskonałości jak krem bb. Drobinki są nienachalne i małe. Balsam jest gęsty w formie musu i bardzo dobrze się go nakłada, a zapach to elegancka długo utrzymująca się woń perfum. Po dłuższym stosowaniu skóra jest gładka i wystarczająco nawilżona, co do wydajności nie mam również zastrzeżeń bo mimo niedużego opakowania starcza na naprawdę wiele aplikacji. Wygodna elegancka tuba mieści się w niedużej torebce, a mocne zamykanie uchroni całą torebkę przed niechcianym brokatowym wnętrzem.
    Zalety:
    • efekt krycia
    • ładna szata graficzna
    • rozmiar idealny do torebki
    • piękny perfumowany zapach
    • duże nawilżenie skóry i poprawa kolorytu przy dlugotrwalym stosowaniu
    eve_2
    9 marca 2022 o 21:29
    mieni się ❤
    Kupiłam w drogerii za ok.13 zł. Opakowanie - ok, normalna tuba. Zapach - wydaje się lekko perfumowany, bardzo przyjemny, chociaż nie utrzymuje się długo. Nie nazwałabym tego minusem, bo każda z nas ma swoje ulubione perfumy, więc słabo, gdyby balsam przebijał :) Konsystencja - wydaje się gęsta, po czym za chwilę zamienia się w mięciutką chmurkę. Uwielbiam! Efekt - super glow! Ma delikatne, ale widoczne drobinki złota, które pięknie mienią się w słońcu lub sztucznym świetle. Jedyny minus - nałożyłam go raz szybko na dekolt mając na sobie biały T-shirt i lekko przyfarbował, ale spokojnie odeprałam. Pamiętajcie, poczekajcie aż się wchłonie dla bezpieczeństwa :) Polecam bardzo!
  • 4 sierpnia 2021 o 14:11
    na lato boski
    Balsam stał się jednym z moich ulubieńców kiedy tylko pogoda zrobiła się ładna i słoneczna. Produkt przede wszystkim pokochałam za efekt rozświetlenia jaki pozostawia na skórze. Ma drobinki rozświetlające i w słońcu, czy mocniejszym sztucznym świetle wyraźnie je widać ale nie daje mocnego głów, więc nie trzeba się obawiać mocnego efektu.