Kremy na dzień

Soraya Glam Oils, Nawilżający krem na dzień

Soraya Glam Oils Nawilżający Krem na Dzień 50ml

• 14 maja 2024 o 19:35
    Produkt na prawdę warty zakupu.
    Ten produkt to idealny krem dla cery normalnej, mieszanej czy wrażliwej i problematycznej. Ma lekką formułę przez co komfortowo nosi się go na twarzy. Szybko się wchłania i bardzo łatwo się rozprowadza. Kosmetyk nie powoduje zapychania porów. Jego aplikacja jest bardzo prosta i higieniczna, co jest dla Mnie ogromnym plusem przy posiadaniu problematycznej cery. Ma niesamowity zapach, który jest idealny dla zwolenników owocowo-kwiatowych wonności. Po jego użyciu pozostawia na twarzy lekki połysk. Gdy moja skóra potrzebuje silnego nawilżenia sięgam po ten krem również na noc.
    Zalety:
    • Nie zapycha porów i nie powodu wysypu nawet po użyciu tego produktu na noc
    • Ma bardzo przyjemny zapach
    • Ma lekką formułę
    • Bardzo łatwo i higienicznie aplikuje się go na skórę
    • Jest w przystępnej cenie
    • Kosmetyk nawilża i odżywia, zgodnie z obietnicami producenta
    • W ciągu dnia nie powoduje dyskomfortu
    • Zostawia lekki połysk
  • 27 stycznia 2024 o 17:13
    Brzoskwiniowy cud
    Brzoskwiniowy cud Ten krem to rewelacja Obłędnie pachnie brzoskwinia a to tak zachęca że bywało że stosowałam go i rano i wieczorem bo tak tęskniłam za tym zapachem Konsystencja ma w sobie dużo olejku więc ultra nawilża,ja lubię olejki do twarzy jeśli ktoś nie preferuje to jednak nie poszuka zwykłego kremu Byłam z niego bardzo zadowolona i pędzę po następne opakowanie ,stosowanie to to czysta przyjemność w swoim domowym spa
    • Konsystencja olejku
  • 23 stycznia 2024 o 10:11
    Może być
    Nawilżający krem na dzień Glam Oils marki Soraya otrzymałam jako prezent do gazety. Krem ma lekką konsystencję. Produkt łatwo się rozprowadza na skórze i szybko się wchłania. Moja skóra jest sucha i w przypadku tego kremu daje on chwilowe odczucie nawilżenia. Skóra bezpośrednio po aplikacji kremu jest gładka. W trakcie stosowania kremu zauważyłam po każdym jego zaaplikowaniu pojawianie się krostek, dlatego obecnie używam go jedynie do pielęgnacji szyi i dekoltu. Opakowanie kremu w postaci tubki jest wygodne i higieniczne w codziennym użytkowaniu. Zaletą kremu jest zawartość 98% składników pochodzenia naturalnego.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • 98% składników pochodzenia naturalnego
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • pojawianie się krostek na twarzy
  • 20 maja 2022 o 21:39
    Ulubiony
    Mam cerę mieszaną i wrażliwą, ciężko dobrać mi kosmetyk, który nie spowoduje wysypu pryszczy. Krem ten kupiłam zupełnie przypadkiem w stokrotce. Wzielam pierwszy lepszy krem do twarzy z półki i to strzał w dziesiątkę! Przede wszystkim jest lekki, pozostawia delikatny połysk (bez efektu brokatu na twarzy jak w większości kremów rozświetlających w tej grupie cenowej), ma fajną konsystencję (przez co jest wydajny) i łatwo się rozsmarowuje. Co dla mnie ważne skóra po nim wydaje się wygładzona i super nawilżona, ale nie tłusta. Szybko się wchłania, więc stanowi dobrą bazę pod podklad. Jedyne czego mi brakuje w tym kremie to filtr, przez co na lato raczej go nie wybiorę. Ale poza tym naprawdę meega krem
  • 24 kwietnia 2022 o 1:19
    Strata pieniędzy
    Stosowałam ten krem codziennie przez miesiąc i niestety nie zauważyłam absolutnie żadnego nawilżenia o którym wspomina producent. Ani to ładnie pachnie ani działa, kasa w błoto.
    Zalety:
    • Ładny design produktu
    Wady:
    • Nie odżywia cery w żaden sposób
    • Sztuczny zapach
    • Zapycha

Zobacz także inne Kremy na dzień