Wszystkie składniki:
ingredients/skład:
cynia:
mica, talc, pentaerythrityl tetraisostearate, dimethicone, isostearyl isostearate, aluminum starch octenylsuccinate, triethylhexanoin, zinc stearate, cyclopentasiloxane, caprylic/capric triglyceride, kaolin, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, polysilicone-11, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492, tin oxide, ci 77491, ci 75470 (carmine), ci 77002, ci 16035:1, ci 12360, ci 73915
dalia, opuncja:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, silica, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl pcresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492, ci 15850, ci 77491, ci 77499, ci 45410, ci 77002, ci 16035:1
storczyk, kwiat paproci:
calcium aluminum borosilicate, octyldodecanol, polyglyceryl-3 diisostearate, hydrogenated castor oil/sebacic acid copolymer, synthetic wax, triethylhexanoin, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, squalane, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate, ubiquinone, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 15985, tin oxide, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, isopropyl titanium triisostearate, peg-2 soyamine, ci 15880
tropikana:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, calcium titanium borosilicate, synthetic wax, silica, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 19140, ci 77891 (titanium dioxide), tin oxide
orlik:
mica, octyldodecanol, polyglyceryl-3 diisostearate, hydrogenated castor oil/sebacic acid copolymer, synthetic wax, triethylhexanoin, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, squalane, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate, ubiquinone, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 75470 (carmine)
tubin:
calcium aluminum borosilicate, mica, pentaerythrityl tetraisostearate, silica, dimethicone, isostearyl isostearate, cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, caprylic/capric triglyceride, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 51319, tin oxide
hibiskus:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, calcium aluminum borosilicate, cyclopentasiloxane, synthetic wax, silica, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane, isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane, magnolia officinalis bark extract [+/-] ci 77891 (titanium dioxide), ci 45410, ci 77007, tin oxide