Wszystkie składniki:
primer, smoothie
składniki/ingredients: talc, kaolin, dimethicone, aluminium starch octenylsuccinate, synthetic fluorphlogopite, methoxy peg-17/methoxy peg-11/hdi isocyanurate trimer crosspolymer, trimethylsiloxysilicate, silica dimethyl silylate, barium sulfate, mica, cocos nucifera oil, aluminum hydroxide, allantoin, phenoxyethanol, peg-8, ethylhexylglycerin, tocopherol, magnesium stearate, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77891, ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 15850].
hot chocolate, burned, carbon
składniki/ingredients: talc, kaolin, dimethicone, aluminium starch octenylsuccinate, synthetic fluorphlogopite, methoxy peg-17/methoxy peg-11/hdi isocyanurate trimer crosspolymer, trimethylsiloxysilicate, silica dimethyl silylate, barium sulfate, mica, phenoxyethanol, cocos nucifera oil, allantoin, peg-8, ethylhexylglycerin, tocopherol, magnesium stearate, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 77266, ci 15850, ci 77891].
shadow
składniki/ingredients: talc, mica, magnesium stearate, silica dimethyl silylate, nylon 12, dimethicone, aluminum starch octenylsuccinate, trihydroxystearin, squalane, methoxy peg-17/methoxypeg-11/hdi isocyanurate trimer crosspolymer, synthetic fluorphlogopite, barium sulfate, trimethylsiloxysilicate, triethoxycaprylsilane, aluminum hydroxide, peg-8, silica, tocopherol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77891, ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 77266, ci 77007, ci 17200, ci 15850].
shimmer]
składniki/ingredients: zea mays starch, calcium aluminum borosilicate, triethylhexanoin, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, silica, diisostearyl malate, perfluorononyl/ dimethicone/ methicone/ amodimethicone crosspolymer, phenoxyethanol, polysorbate 20, ethylhexylglycerin [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77861].
shine
składniki/ingredients: mica, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polysorbate 20, octyldodecyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, synthetic fluorphlogopite, talc, isododecane, calcium sodium borosilicate, isostearyl isostearate, phenoxyethanol, lauroyl lysine, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77491, ci 77891, ci 77861].
velvet
składniki/ingredients: mica, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polysorbate 20, octyldodecyl stearoyl stearate, synthetic fluorphlogopite, cetearyl ethylhexanoate, talc, isododecane, isostearyl isostearate, phenoxyethanol, lauroyl lysine, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77491, ci 77891, ci 75470, ci 77861].
z
golden hour
składniki/ingredients: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, zinc myristate, diisostearyl malate, pentaerythrityl tetraisostearate, caprylyl methicone, isononyl isononanoate, trimethylsiloxysilicate, synthetic fluorphlogopite, ppg-3 hydrogenated castor oil, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np., ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77510].
hot pepper
składniki/ingredients: talc, boron nitride, silica, aluminum starch octenylsuccinate, octyldodecyl stearoyl stearate, mica, polymethylsilsesquioxane/silica crosspolymer, zinc myristate, caprylyl methicone, olive glycerides, ceramide np, allantoin, tocopherol, ascorbyl palmitate, methicone, lauroyl lysine, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, phenoxyethanol, peg-8, ethylhexylglycerin, isopropyl titanium triisostearate, peg-2 soyamine, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77491, ci 77492, ci 77499].
peach
składniki/ingredients: talc, titanium dioxide, dimethicone, aluminum starch octenylsuccinate, synthetic fluorphlogopite, kaolin, cocos nucifera oil, caprylic/capric triglyceride, silica dimethyl silylate, barium sulfate, mica, aluminium hydroxide, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, polymethyl methacrylate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, magnesium stearate, silica, aqua, sodium chloride, sodium sulphate, [+/-: ci 77491, ci 19140, ci 77891, ci 45410]