Odżywki do włosów

Cocopalm Polynesian SPA Scalp Scrub Peeling do skóry głowy

Cocopalm Polynesian SPA

• 29 kwietnia 2025 o 22:50
    Świetny piling do skóry głowy
    Ciężko mi znaleźć dobry piling do skóry głowy przez suchą skórę głowy i AZS przy lini włosów. A ten piling świetnie się sprawdza i oczyszcza skórę głowy. Przyjemny zapach ale jeden z specyficznych. Aplikator przyjemny w użyciu. Na pewno kupię ponownie i bliżej się przyjrzę lini kosmetyków tej marki
    • Zgodność z opisem
    malazu
    21 stycznia 2025 o 22:41
    Świetnie spełnia swoje zadania
    Jestem bardzo zadowolona z tego peelingu do skóry głowy. Właśnie kończę opakowanie i na pewno kupię go ponownie. Peeling ma piękny, świeży zapach i świetnie oczyszcza skórę głowy. Jest zamknięty w opakowaniu z wygodnym dozownikiem. Nakładam go na 15 minut, po czym myję skórę dwukrotnie szamponem. Po użyciu zawsze nakładam jeszcze wcierkę nawilżającą z tej samej serii. Mam cudowne efekty po takiej pielęgnacji - dobrze oczyszczoną skórę i masę baby hairów.
  • 23 maja 2024 o 10:36
    Idealny peeling do skóry głowy
    Zakupiłam ten produkt przede wszystkim dlatego, że słyszałam wiele zachwytów na temat tej marki. Skusiło mnie również ładne egzotycznie wyglądające opakowanie. ???? ładny, egzotyczny zapach ???? oczyszczenie ???? starczył mi na kilka miesięcy ???? średnia konsystencja - nie jest gęsta ani mocno lejąca się ???? cena na promocji to 20zł ???? wydajny Ogólna ocena: 10/10 Peeling nie ma żadnych wad, był fajny, chętnie przetestuję jeszcze pomarańczowy z tej marki ????
    Zalety:
    • zapach, wydajność
    anijak
    4 sierpnia 2022 o 9:15
    Polecam
    Jeden z niewielu peelingów, który faktycznie czuje że działa. Po użyciu odczuwam oczyszczenie, odświeżenie. Skóra głowy nie jest też przesuszona, co jest dla mnie bardzo ważne. Bardzo fajny aplikator, spora pojemność. Nie potrzebuję nic więcej.
    Zalety:
    • oczyszcza skórę głowy
    • odświeża
    • duża pojemność
    • dobry aplikator
    Wady:
    • dość wysoka cena
  • 13 lutego 2022 o 19:44
    Dobry produkt
    Jestem zadowolona z tego peelingu. Po jego użyciu czuję, że skóra jest dokładnie oczyszczona i przygotowana na dalsze zabiegi. Włosy są również odbite u nasady co przy moich średnioporach w stronę niskoporów nie jest aż tak łatwe do osiągnięcia. Zapach całej serii jest przyjemny. Peeling ma żelową konsystencję, wygodne opakowanie, z dziubkiem i nie trzeba go mocno cisnąć żeby produkt wypływał. Do tego buteleczka jest przeźroczysta i widać zużycie.
    Zalety:
    • oczyszcza i usuwa martwy naskórek
    • włosy odbite u nasady
    • wygodny aplikator
    • widać zużycie dzięki przezroczystej buteleczce
    • ciekawe roślinne ekstrakty w składzie