Wszystkie składniki:
diisostearyl malate, hydrogenated polyisobutene, phenyl trimethicone, synthetic wax, cetyl dimethicone, c12-15 alkyl benzoate, octyldodecanol, diisopropyl dimer dilinoleate, phytosteryl macadamiate, pentaerythrityl tetraisostearate, euphorbia cerifera cera extract, polyethylene, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, caprylyl glycol, pentylene glycol, polyglyceryl-2 isostearate, paraffin, cera microcristallina, rosa canina flower extract, mentha piperita oil, tin oxide, aqua, hexadecene, calcium aluminum borosilicate, calcium sodium borosilicate, silica, barium sulfate, alumina, aluminum hydroxide, magnesium silicate, colophonium / rosin, propylene glycol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, caprylic/capric glycerides, synthetic fluorphlogopite, ethyl menthane carboxamide, tocopherol, tocopheryl acetate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, linalool, limonene, parfum, [+/-], ci 15850, ci 15985, ci 17200, ci 45380, ci 45410, ci 75470, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77742, ci 77891, mica, ci 19140, ci 42090