Błyszczyki

Lip Smacker Lippy Pals Gloss Błyszczyk do ust (różne rodzaje)

• 1 października 2023 o 16:24
    Hopping Carmel Corn
    Cześć! Kupuję niektóre kosmetyki, tylko z błahego powodu - że są very cute. Zazwyczaj tego typu kosmetyki to błyszczyki czy pomadki do ust. I to nie tylko dlatego,że bardzo je gubię . I właśnie tak wpadł w moje ręce Lip Smacker Lippy Pals. Ci mogę o nim napisać? -pięknie pachnie -smak tego błyszczyku to Hopping Carmel Corn -nadaje delikatny połysk i barwi na różowo -może nie mocno, ale ładnie podkreśla usta -jest bardzo słodki -świetny Design -dosyć wydajny Bardzo podoba mi się ten błyszczyk. Ładnie upieksza usta i świetnie wygląda w duecie z konturówką. Wygląda bardzo naturalnie, pięknie pachnie i niesamowicie dobrze smakuje. Na pewno sięgnę po inne, ponieważ mnie przekonał do siebie.
    Anjira
    15 czerwca 2023 o 13:21
    Działanie odwrotne od zamierzonego
    Producent obiecuje nam kilka różnych działań produktu: 1. usta są pełniejsze - nie 2. usta zyskują połyskujące wykończenie - tu się zgadzam, biała część błyszczyka jest perłowa, kolorowa dodaje mieniących się drobinek 3. błyszczyk pielęgnuje i nawilża wargi - zdecydowanie nie, bardzo wysusza 4. błyszczyk posiada aksamitną, łatwą do aplikacji konsystencję - konsystencja jest rzeczywiście unikalna, przypomina delikatną pastę, łatwo się aplikuje, nie rozpływa się 5. błyszczyk chroni i odżywia usta - nie, jakiś czas po aplikacji usta stają się wysuszone i nieprzyjemne, muszą być ratowane balsamami 6. błyszczyk cudownie smakuje - nie wiem czy cudownie, jest po prostu słodki 7. błyszczyk na urocze opakowanie - tak, opakowanie jest porządnie wykonane i zabawne Dla mnie te niewielkie plusy nie przeważają nam ogromnym minusem jakim jest wysuszanie ust, nigdy już do niego nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • bardzo wysusza usta
    • ma dziwną konsystencję
    • wszystkie kolory mają białą perłową bazę, tylko połysk się różni

Zobacz także inne Błyszczyki