WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Delia Sweet Pepper

GosiMaa
    15 marca 2024 o 13:29
    Klasycznie ale z pazurem
    Kupiłam przypadkiem i nie żałuję.Fajny dodatek do klasycznego manicure .Przetrwa na paznokciach cały tydzień.Polecam pomalować kilka razy lub na baze.u mnie nr.03 w kolorze różowym-jest piękny. Jedynym minusem może być to że trzeba dłużej zmywać,aby usunąć wszystkie drobinki-mnie to akurat nie przeszkadza i na pewno kupię nastepny.
    Zalety:
    • Dostępny w fajnych kolorach
    • Przełamanie klasycznego mani
    Wady:
    • Dłuższe zmywanie
  • 7 stycznia 2024 o 13:06
    Inny niż wszystkie
    Na codzień stawiam na neutralne, nudziakowe odcienie na paznokciach, więc od razu zaciekawiła mnie nowa seria z lakierów od Delia z czarnymi drobinkami. Wybrałam odcień 02 - delikatny, mleczny odcień. Natomiast w całej gamie można wybrać też coś intensywniejszego. Na duży plus wygodny pędzelek, którym pracuje się bardzo łatwo. Lakier również szybko wysycha. Kolor 02 potrzebuje zdecydowanie nałożenie dwóch warstw, by uzyskać lepsze krycie. Bardzo podoba mi się efekt drobinek, który wygląda ciekawie. Używałam też innego lakieru bazowego, dokładając lakier od Delia i również fajnie to wyglądało. Trwałość jak w przypadku każdego tradycyjnego lakieru, do kilku dni, chociaż przy zmywaniu same drobinki mocno się trzymają. ZALETY Efekt drobinek Wygodny pędzelek Szybko schnie Łatwa aplikacja Wybór odcieni WADY Pigmentacja

Zobacz także inne Lakiery klasyczne