Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Extra Black Tusz do rzęs

Makeupmania.com.pl
Loreal Paris Paris Volume Million Lashes So Couture So Black tusz do rzęs zwiększający objętość i pogrubiający odcień Extra Black 9,5 ml
L’Oréal Paris Mascara Volume Million Lashes Black Couture 01 Extra 9.5 ml
notino.pl

• 29 kwietnia 2025 o 21:31
    Ulubiony
    Tuszu używam od lat i nie zliczę ile opakowań już zużyłam. Jest to tusz do którego zawsze wracam nawet jeśli testuje inne tusze to wiem że na nim się nie zawiodę. Tusz pięknie wydłuża i pogrubia moje rzesy a akurat rzesy to lubię mieć mocno podkreślone ???? wytrzymuje cały dzień i nic się nie osypuje. Tusz nie odbija się na powiece.
    Zalety:
    • Pogrubia
    • Wydłuża
    • Nie odbija się
    • Nie osypuje sie
    Wady:
  • 15 kwietnia 2025 o 20:11
    Świetny tusz, ale drogi
    Ten tusz jest bardzo fajny, ale myślę, że nie jest wart swojej regularnej ceny. Warto zakupić na promocji wtedy ma to sens. Świetnie wydłuża i pogrubia rzęsy.
    Zalety:
    • Pogrubia i wydłuża
    Wady:
  • 7 marca 2025 o 22:58
    Najlepsza alternatywa dla tuszu z najwyższej półki cenowej
    Tusz świetnie pokrywa rzęsy i utrzymuje się cały dzień bez odbijania na górnej powiece. Wygodna aplikacja, wydajne opakowanie, wygodna szczoteczka. Używam maksymalnie 2 warstwy przez co wydawałam mnóstwo pieniędzy na dużo droższe maskary, tóre wysychaly szybciej niż się zużyły aż trafiłam na tę, która działa tak samo za 1/3 ceny swoich "ekskluzywnych kuzynek" z tej samej korporacji.
    Zalety:
    • Dobrze pokrywa rzęsy, nie skleja, wydłuża, przystępna cena, wygodna aplikacja, wydajność.
  • 3 grudnia 2024 o 23:05
    Wielkie rozczarowanie po kilku latach...
    Tusz kupiłam na promocji z kuponem 1+1 w Rossmannie. Do tego wzięłam brązową wersję, jednak okazała się bublem - zresztą nie tylko ona... Swego czasu, kilka lat temu kochałam tę maskarę, więc kupując go teraz był dla mnie pewniakiem. Opakowanie fioletowo-złote, bardzo eleganckie, a szczoteczka silikonowa delikatnie stożkowa, czyli taka jaką lubię najbardziej. Dodam, że jestem pewna, że tusz był nowy, ponieważ został wyciągnięty z szuflady prosto z folii przez pracownika. Już przy pierwszym użyciu wiedziałam, że to nie to co kiedyś. Bardzo ciężko mi się malowało tą szczoteczką, w dodatku nie zrobiła praktycznie nic na moich rzęsach. Namachałam się nią niemiłosiernie, a tylko posklejała mi rzęsy... Myślę, ok jest nowa, więc jest bardzo mokra, dam jej trochę przeschnąć. Jednak po tym pierwszy razie nie pasowała mi kolejna rzecz, a mianowicie odbijanie się... Niestety tusz po kilku dniach jak i po kilku tygodniach użytkowania jest tak samo 'beznadziejny' (z bólem używam tego slowa) jak na początku. Ciężko uzyskać piękny wachlarz rzęs, odbija się na koniec dnia, czasami nawet osypuje - no nie jest to ten sam produkt co kilka lat temu. Więcej do tuszy Volume Milion Lashes nie wrócę...
  • 30 sierpnia 2024 o 18:55
    Mój ulubiony tusz
    To jest mój must have. Próbowałam już tańsze i droższe, ale zawsze wracam to tego. Najlepiej wydłuża moje długie rzęsy, szczoteczka najlepsza jaką miałam do tej pory. Pięknie rozdziela rzęsy, nie skleja ich. Polecam z całego serca.