Balsamy do ciała

Dove Body Love, Night Renew Serum Body Lotion Regenerujący balsam-serum do ciała na noc

Dove Balsam do Ciała Night Renew 400ml
notino.pl
Dove Body Love Night Renew mleczko do ciała 400 ml dla kobiet

• 11 listopada 2024 o 20:47
    Okropnie się lepi
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Sama nie wiem, nie umiem napisać, czy balsam nawilża czy nie bo on przede wszystkim się klei. Myślałam, ze to może na noc, ale jak rano wstałam i dalej cała się lepiłam to poszłam to zmyć. Zużyję, bo zużyję, ale na pewno nie kupię ponownie.
  • 24 sierpnia 2024 o 22:36
    Niezwykły
    Testuję bardzo dużo balsamów do ciała, praktycznie za każdym razem gdy poprzedni mi się kończy to testuję coś nowego. Ten balsam jest naprawdę niezwykły. Jest tak niesamowicie nawilżający że ciężko go opisać, wręcz zostawia taką powłokę na następne 24 godziny (!!!) która chroni przed utratą wilgoci. Jeszcze nigdy nie miałam balsamu który tak nawilża. Nie natłuszcza, więc jeśli ktoś potrzebuje emolientu to może nie być top wybór ale jako nawilżacz do ciała jest wręcz wybitny. Nigdy nie spotkałam się z takim balsamem. Rozmawiałam z moją mamą która niezależnie ode mnie też kupiła ten balsam i ma podobne odczucia.
    Zalety:
    • działanie !!!!!