Maseczki klasyczne

AA Keep YUZing, Ekspresowa maska nawilżająco-rozświetlająca

AA Keep Yuzing

• 31 grudnia 2024 o 10:06
    Dobra maseczka dla skóry suchej :)
    Produkty AA zazwyczaj kojarzą mi się bardzo dobrze, więc tym razem podczas zakupów postanowiłam sięgnąć po ich maseczki. Maseczka nawilżająco- rozświetlająca niesamowicie wpłynęła na moją cerę, skóra pozostała nawilżona, miękka, odżywiona i rozświetlona, w świetnej kondycji. Wizualnie bardzo ładne, niebieskie opakowanie, które pozwala dostrzec konsystencję i wygląd maseczki. Produkt tani i dobry, godny polecenie o ładnym, słodkim zapachu.
  • 24 listopada 2024 o 20:03
    Uwielbiam regularnie stosować pielęgnacyjne maseczki do twarzy. Moim zdaniem są one ciekawym dopełnieniem naszej standardowej pielęgnacji, dodatkowo świetnie podbijają cały efekt dbania o skórę i potrafią doskonale się sprawdzić np. w przypadku, gdy potrzebujemy ekspresowego zastrzyku nawilżenia. Tym razem zdecydowałam się na maseczkę od marki AA. Kosmetyk ten udało mi się zakupić w drogerii Rossmann i byłam go naprawdę bardzo ciekawa, zresztą tak samo jak pozostałych propozycji z serii o nazwie Keep YUZing. Muszę przyznać, że kosmetyk zamknięty jest w bardzo prostym, ale ciekawie prezentującym się opakowaniu. Posiada ono oczywiście formę saszetki, jest ona w odcieniu jasnej, chłodnej niebieskości. Na opakowaniu umieszczono grafikę cytrusa oraz płynącej wody. Dodatkowo za pomocą czarnej czcionki umieszczono tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, najważniejsze właściwości, zalecany sposób użytku czy skład. Pojemność saszetki to siedem gram, zaś cena regularna wynosi około dziesięć złotych. Kosmetyk ma bardzo gumową konsystencję oraz jasnoniebieską barwę. Pachnie bardzo ładnie i słodko, niczym owocowe cukierki. Polecam przechować produkt chwilę w lodówce przed nałożeniem. Kosmetyk po aplikacji na skórę daje uczucie ciężkości, jednak dość szybko się wchłania i uczucie to mija. Dodatkowo produkt daje wspaniałe uczucie nawilżenia i ukojenia. Zwiększa elastyczność skóry i sprawia, że jest ona bardziej sprężysta, odżywiona i rozświetlona. Zdecydowanie jest to kosmetyk, który sprawdzi się posiadaczom cery suchej oraz matowej. Maseczka od marki AA bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Polubiłam się niesamowicie z jej właściwościami nawilżającymi, odżywczymi oraz rozświetlającymi, ale także z jej słodkim zapachem. Zdecydowanie mogę polecić ten kosmetyk.
    Zalety:
    • Konsystencja