Balsamy do ciała

Eveline Wet Skin Hybrydowy Balsam-Serum do Ciała 200ml
Pachnidelko

• 4 czerwca 2025 o 7:10
    Zachwycająco rozświetlający
    Balasam o przepięknym zapachu! Drobinki brokatu sprawiają, że skóra świetni się mieni. Produkt szybko się wchłania a skóra wygląda na odżywioną. Idealny na lato.
    Zalety:
    • drobinki rozświetlające
    • wydajny
    • daje uczucie nawilżenia
  • 30 maja 2025 o 12:04
    Nic innego jak drobny brokat
    Balsam miał dawać efekt mokrej skóry, czy tak jest? Sama nie wiem. Dla mnie bardziej syreni efekt :) Balsam to nic innego jak pyłek brokatu- bardzo drobniutki i to mi sie podoba. Niestety nie nawilża skóry która naprawdę potrzebuje nawilżenia. Zapach może byc, nie nachalny ale nie zrobił na mnie wrażenia. Na lato fajny bajer ale nie ma co oczekiwać zbyt wiele.
  • 22 maja 2025 o 9:06
    super
    Balsam zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Szybko się wchłania i nadaje skórze efekt mokrego, rozświetlonego blasku. Skóra od razu staje się gładka, nawilżona i przyjemnie miękka. Dodatkowy plus? Pięknie mieni się na ciele, więc idealnie sprawdzi się latem albo przed większym wyjściem.
  • 14 maja 2025 o 9:16
    balsam roku
    Skuszona opisem tego produktu dokonałam zakupu i jestem bardzo zadowolona. Balsam ma przyjemną konsystencje, dzięki której jest wydajny i starcza na długo. Wydobywanie z opakowania nie jest w żaden sposób utrudnione. Skład produktu jest naprawdę dobry, a cena atrakcyjna. Nawilżenie na 200%
  • 12 maja 2025 o 16:13
    Rewelacja
    Balsam Eveline Wet Skin pozytywnie mnie zaskoczył. Największym jego atutem jest lekka, wodnista konsystencja, która sprawia, że nakłada się go błyskawicznie – idealnie na jeszcze wilgotną skórę po kąpieli. Produkt dosłownie wstapia się w ciało, bez konieczności długiego wcierania, co dla mnie jest ogromnym plusem, zwłaszcza gdy się spieszę. Podoba mi się również subtelny efekt glow – skóra wygląda zdrowo i promiennie, ale nie jest przesadnie błyszcząca
    Zalety:
    • Blask
    • Nawilżenie
    • Efekt wet skin
    Wady: