Emulsje, esencje i boostery

Eveline Cosmetics Collagen Super Needles, 100, Mezo-booster nawilżająco-odżywczy

Eveline Collagen Super Needles 100 Mezoterapia Mikroigłowa w Kremie 50ml
Eveline Cosmetics Needless
Eveline
Collagen 100 Mezo-booster nawilżająco-odżywczy

• 29 maja 2025 o 18:23
    Różowy Super Needles 100 z Eveline
    Kupiłam ten booster jako ciekawostkę był w promce w hebe za stosunkowo niewielkie pieniądze, kierowała mną ciekawość w kwestii tych igiełek jak to będzie wyglądało, bardziej podeszłam do tego jako taki bajer niż faktycznie potrzebowałam tego produktu w pielęgnacji. Moja cera jest dojrzała, są już zmarszczki, lekko opadający owal no i niestety nadal trochę trądzikowych spraw przy okresie w okolicach broda, usta. Produkty wybieram pod względem działania przeciwzmarszczkowego ale też muszę jednocześnie uważać żeby nie pogorszyć cery jeśli chodzi o krostki. Już kończę opakowanie i kupię kolejne natomiast w kwestii igiełek nie czułam niczego nawet minimalnego szczypania, pieczenia jakiegokolwiek wrażenia nie zrobiły na mojej skórze, nie wiem czy już mam tak wprawioną w bojach twarz kwasami, retinolem mocnym, i różnymi eksperymentami że nie czuję już niczego :D czy te igiełki są poprostu bardzo delikatne i niewyczuwalne, ciężko mi stwierdzić ale no tak jak napisałam ja nie czuję niczego. Produkt nie podrażnił mnie, nie byłam zaczerwieniona i nie pogorszył mi cery w miejscach w których mam tendencję do krostek także to duży plus. Booster daje lekki ładny glow nie jest on tłusty, wygładza, cera wygląda ładnie nadaje się jak najbardziej na dzień. Nie lubię matujących efektów więc tutaj mnie zadowolił pod kątem efektu na cerze. Booster działa, mam lepszą cerę taką jędrniejszą, gładszą bardziej napiętą wiadomo to nie jest lifting jak u chirurga ale no cera wygląda lepiej używałam go co drugi dzień systematycznie na zmianę z serum ceramidowym bielendy. Opakowanie tego boostera ok z pompką, wygodnie się używa, zapach ładny delikatny, konsystencja idealna, przyjemny w użyciu. Eveline ma kilka już produktów z igiełkami także na bank kupię inne i będę to sprawdzać, zachęcił mnie ten produkt i może przy innej wersji poczuję coś w końcu :D
  • 22 maja 2025 o 10:03
    fajne nawilżenie
    To rewelacyjny produkt! Po kilku użyciach moja skóra stała się bardziej nawilżona i odżywiona. Mezo-booster wygładza cerę i sprawia, że wygląda młodziej. Moja buzia wręcz promienieje! Elastyczność zdecydowanie się poprawiła. Skuteczna pielęgnacja, która mnie nie zawiodła.
  • 16 maja 2025 o 8:18
    fajne odżywienie
    Ten produkt to prawdziwa bomba odżywcza, która działa jak opatrunek dla mojej skóry. Delikatna konsystencja jest bardzo przyjemna podczas nakładania. Nie obciąża i nie zapycha. Długo pozostaje uczucie nawilżenia. A struktura skóry zdecydowanie się polepszyła. Używam na noc, nie wiem jak współgra z makijażem