Serum do twarzy

Missha Time Revolution Night Repair, Science Activator Ampoule Serum na noc

• 24 kwietnia 2020 o 10:44
    Probiotyczne działanie dla skóry
    Kultowe serum Missha, gdzie 90% jego składników stanowią drożdże. Zgodnie z obietnicami producenta, esencja działa wybielająco i zmniejsza plamy pigmentowe. Serum zawiera 10 rodzajów probiotyków, które wpływają na elastyczność skóry, a także jej "odporność" na uszkodzenia, dzięki czemu skóra może się regenerować. Probiotyki skutecznie wspomagają walkę ze zmarszczkami, pozostawiając skórę odżywioną i promienną. W moim przypadku jest to działanie prewencyjne, które sprawia, że moja skóra jest odżywiona (z naturalnym efektem glow!), a także wszelkie mniejsze/większe niedoskonałości są wygładzone. Serum zawiera 5 fioletowych źródeł energii: fioletową marchewkę i kapustę, bakłażan, burak i żurawinę, które łagodzą wszelkie podrażnienia skóry. Idealne składniki dla wrażliwej/atopowej skóry, której jestem posiadaczką. Zawiera również wyciąg z nasion rupii białej (występujący w zachodniej części Francji) oraz suplementy oleju słonecznikowego, które pozwalają zachować elastyczność i gładkość skóry. Stosuję 6 razy w tygodniu na noc.
    Zalety:
    • fioletowe źródła energii,
    • probiotyki w składzie,
    • odżywienie,
    • naturalne składniki,
    • intensywne nawilżenie skóry suchej/atopowej,
    • zmniejszenie plam pigmentacyjnych,
    • wzmocnienie bariery lipidowej skóry.
  • 15 grudnia 2019 o 3:35
    Lekkie serum z olejkami - Wygładza i poprawia cerę - Delikatny niedrażniący zapach
    Bardzo przyjemne serum, półprzezroczyste, olejkowe, bardzo łatwo się rozprowadza i jest spijane przez skórę, ale zawiera olejki, więc konieczne jest przypudrowanie jeśli używamy na dzień. Ma delikatny neutralny zapach, poprawia stan skóry, rozjaśnia przebarwienia.
    kat37
    10 września 2018 o 18:38
    Rewolucja? Jak najbardziej.
    Uważam, że to jeden z najlepszych kosmetycznych zakupów jakich dokonałam. Mam teraz naprawdę super cerę. Oczywiście, że inne kosmetyki też się do tego pewnie przyczyniają, ale absolutnie polecam tę Misshkę. Używam już ponad miesiąc - efekty są widoczne. Polecam, Dziewczyny.
    Zalety:
    • jędrna, nawilżona i odżywiona cera
    • wygładzenie pierwszych zmarszczek mimicznych
    • gesta, wydajna konsystencja
    • wygodne dozowanie
    Wady:
    • cena, choć adekwatna do działania
  • 23 czerwca 2018 o 15:52
    U mnie nie robi nic
    Naprawdę nie robi nic, nawet nie nawilża jakoś szczególnie. Używam jej razem z esencją z tej serii, z kremami bez nich, samą i nic. Naprawdę nie zauważyłam żadnej zmiany w ciągu kilku tygodni stosowania. Przynajmniej nie podrażnia i nie powoduje wysypu.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie działa
    • Dostępność
    An_Lan
    5 kwietnia 2018 o 10:58
    Nie wiem
    Jak w tytule, nie wiem, co o tym produkcie sądzić. Skóra na pewno jest nawilżona i miękka, ale większych zmian nie widzę, a używam od kilku miesięcy. Raczej nie robi niczego, czego inny i tańszy produkt, by nie mógł zrobić. Na pewno nie są to w pełni stracone pieniądze, ale ponownie nie kupię.
    • higieniczny aplikator
    • nawilżenie i odżywienie
    Wady:
    • nie ma większych zmian