Odżywki do włosów

notino.pl
Loreal Loreal Odżywka do włosów Magiczna Moc Olejków 200ml
Loreal Elseve Moc Olejków Kremowa Odżywka do Włosów 200ml
Loreal Loreal Odżywka do włosów Magiczna Moc Olejków 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 238 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

vwvixx
    17 kwietnia 2025 o 23:33
    Bardzo fajna odżywka
    Kupiłam z przypadku na promocji w Biedronce i jestem zadowolona. Mam włosy puszące się i farbowane. To jest jedna z nielicznych odżywek, która je wygładza, ale nie obciąża. Włosy wyglądają po niej świetnie, są gładkie i lśniące, miękkie, sypkie i ładnie pachną. Ten zapach jest nietypowy, wyczuwalny dość długo, ale nie jest ciężki ani mocny. Nie wiem czy kupię ją ponownie w najbliższym czasie, ale z pewnością będę o niej pamiętać. Na minus jedynie opakowanie, w którym bez rozcięcia zostaje mnóstwo produktu.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Ogarnia puch
    • Nadaje miękkości i blasku
    • Widocznie odżywia
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    • Opakowanie, w którym zostaje dużo kosmetyku
    Ann_ek
    2 marca 2025 o 8:47
    Dla mnie zbyt ciężka, obciąża
    Bardzo lubię kosmetyki do włosów od Loreal, mam do tej marki szczególny sentyment. Dlatego skusiłam się na tę odżywkę- z serii Magiczna Moc Olejków kocham serum do włosów, którego zużyłam już niezliczoną ilość opakowań. Moje włosy są cienkie i delikatne, łamliwe, na końcach się przesuszają i rozdwajają. Elektryzują się, puszą i łatwo je obciążyć. Opakowanie jest typowe dla odżywek tej marki, stoi do góry dnem, dzięki czemu bardzo łatwo się dozuje, nawet pod sam koniec. Jest wygodne i poręczne, świetnie leży w dłoni. Zatyczka na klik, skutecznie zabezpiecza przed rozlaniem. Całość zawiera 200 ml. Zapach odżywki jest przyjemny, kremowy i kwiatowy. Calkiem nieźle utrzymuje się na włosach. Konsystencja bardzo gładka, aksamitna, gęsta. Nie spada z dłoni, łatwo się przenosi na włosy i równomiernie nakłada. Ze spłukaniem formuły nie miałam żadnych problemów. Wydajność dość dobra, wystarczy niewielka ilość produktu. Data ważności od pierwszego otwarcia długa, wynosi 12 miesięcy. Kupiłam w Rossmannie, dostępność więc jest bardzo dobra. Cena również przystępna, w promocji zapłacilam na pewno mniej, niż 10 zł. Co do działania, to pierwsze kilka użyć naprawdę mnie zachwyciło. Włosy były gładkie, lśniące, wyglądały na zdrowsze i ładnie się układały. Poza tym odżywka bardzo ułatwia rozczesywanie- ja to zawsze robię na mokrych włosach, naprawdę pomaga uniknąć mechanicznych uszkodzeń i łamania ich. Niestety po kilku użyciach zaczęła mi włosy tak jakby oblepiać, po prostu obciążać. Już nie wyglądały tak ładnie, a ciężko, jakby niedomyte. Żadna ze mnie włosomaniaczka, ale na moje oko po prostu przeszarżowałam z jakimś składnikiem, który w tej odżywce jest i moje włosy miały dość. Nie powiedziałabym, żeby to był zły produkt, po prostu nie pasuje do mojego typu włosów. Myślę, że bardziej będą z niego zadowolone posiadaczki wysokoporowatych, rozjaśnianych.
  • 3 lutego 2025 o 23:40
    Bardzo dobra odżywka
    Moje włosy są dość zniszczone przez regularne farbowanie i stylizacje dlatego bardzo ważne jest dla mnie nawilżanie a w pielęgnacji poszukuje dociążenia i wygładzenia , czy to właśnie znalazłam w odżywce od L'Oreal Paris Elseve, Magiczna Moc Olejków. Konsystencja jest bardziej z tych gęstych, zapach za to jest bardzo ładny i przyjemny. Z opakowania dobrze wyciska jest produkt, czasami jest z tym problem przy zbyt grubym opakowaniu. Odżywka jest emolientowa, w składzie znajdziemy wiele olejów. A oto efekty: wygładzenie, włosy stają się sypie, łatwe w rozczesaniu i miękkie w dotyku. Zdecydowanie jest to bardzo fajna odżywka, cena nie jest wygórowana więc zdecydowanie warto ją przetestować.
    Zalety:
    • wygładzenie
    • nabłyszczenie
  • 20 grudnia 2024 o 15:59
    Bardzo dobre
    Super odżywka moje puszące się włosy po zastosowaniu są delikatne i gładkie, bardzo przyjemny zapach, myślę że jeszcze będę korzystać Na początku miałam wrażenie że trochę obciąża włosy ale po kilku użyciach okazało się że jednak bardzo dobrze wszystko działa ;) zapach delikatny pozostaje dość długo
    Zalety:
    • Dobrze się rozprowadza
    • Bardzo ładnie pachnie
    Wady:
    • Słabo wydajny na moje włosy do pasa
  • 28 listopada 2024 o 11:55
    Ekspresowe odżywienie włosów
    Elseve to najpopularniejsza seria od L’Oreal Paris i wcale mnie to nie dziwi. Przetestowałam wszystkie odżywki z tej serii ale ta zdecydowanie jest moją ulubioną. Ten produkt skierowany jest głównie do suchych i zniszczonych włosów, które potrzebują szybkiej regeneracji. Już po pierwszym użyciu możemy zauważyć niesamowite odżywienie i nawilżenie. Po umyciu włosy są gładkie, miękkie i łatwiejsze do rozczesywania co dla mnie jest ogromnym plusem. Dodatkowym plusem jest duża wydajność produktu oraz przyjemny, delikatny zapach.
    • Dostępność
    • Działanie