Cienie do powiek

Maybelline New York Expert Wear, The Nudes Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do oczu

Maybelline Paleta Cieni do Powiek The Nudes
Bodyland.pl
Maybelline Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette cienie do oczu 9,6 g dla kobiet 56627

Nasi użytkownicy zostawili 112 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 sierpnia 2024 o 17:49
    Paleta cieni Maybelline
    Cienie Nude od Maybelline, to 12 kolorów cieni do powiek, od jasnych po te ciemne. Góra opakowania jest przezroczysta ,dzięki temu można zobaczyć kolory jakie się w nim znajdują. Cienie dobrze jest aplikować, fajnie rozcierają się po powiece, dobrze je blendować i zacierać granice.Po nałożeniu na powiekę wyglądają estetycznie, dobrze się prezentują. Cienie są dobrze napigmentowane, nie obsypują się.Kolory nadają się do codziennych makijaży. Paletka cieni jest warta swojej ceny,są wydajne wystarczą na dłuższy okres czasu.Produktbzgidnynznopisem producenta. Warte wypróbowania i stosowania.
    Zalety:
    • Dobra pigmentacja
    • Wydajne w użytkowaniu
    • Dobrze się aplikuje
    • Nie obsypują się
    • Zgodne z opisem producenta
    Wady:
  • 4 marca 2023 o 5:41
    KIT, nie hit
    Do zakupu akurat tej palety zachęciła mnie pozytywna opinia znanej makijażystki. Dobór kolorów jest prawie idealny. Przede wszystkim w zestawieniu jest czerń, którą rzadko można spotkać w paletach. Do pełni szczęście brakuje jedynie różowego odcienia. Niestety cienie są bardzo słabo napigmentowane. Pracuje się nimi kiepsko, są suche i nietrwałe. Do tego kruszą się i pylą, brudząc sąsiadujące kolory. Choć lubię markę Maybelline, tego produktu zdecydowanie nie polecam. Tym bardziej za taką cenę. Zmarnowane pieniądze. Ps. Wspomniana makijażystka po jakimś czasie odwołała "polecajkę". Ponoć starsza formuła była taka świetna...
    Zalety:
    • Dobór kolorów
    • Poręczna kasetka
    Wady:
    • Bardzo słaba pigmentacja
    • Nietrwałe
    • Kruszą się
    • Brak lusterka
    Drogeria Cocolita.pl
  • 14 marca 2022 o 14:21
    przeciętna
    Paletkę dostałam w prezencie, idealnie trafiła w moje gusta jeśli chodzi o odcienie. Mamy tu brązy w różnych wydaniach, matowe, satynowe i błyszczące. Do tego intensywna czerń do kresek i 2-3 jasne kolorki do rozświetlenia. Na pierwszy rzut oka idealny zestaw żeby zmalować coś w ramach makijażu dziennego jak i wieczorowego. W dziennym makijażu radzi sobie przyzwoicie, ale tylko na dobrej bazie. Mam opadającą powiekę, więc problem rolowania cienia jest moją codziennością, są jednak cienie które przy dobrej bazie rolują sie mniej lub prawie niewidocznie. Tu niestety mimo dobrej bazy po kilku godzinach w połowie powieki mam widoczną krechę. Zatem do dziennego makijażu tylko jasne kolorki i ewentualnie ciemne nakładane punktowo, nigdy na całą powiekę. Ciemnego makijażu typu smokey eye nie da się utrzymać dłużej niż 3 godzinki. Da się go jedynie zrobić, bo w zasadzie pracuje się z tymi cieniami wygodnie, ładnie się blendują. Nie są mega mocno napigmentowane, ale warstwami można ładnie budować pożądany efekt. Troszkę się osypują. Reasumując paletka nie powala jakością, ale też nie jest zła. Może przy pięknych dużych powiekach paletka radzi sobie lepiej, u mnie niestety nie zdała egzaminu.
  • 11 stycznia 2022 o 19:29
    Cienie do powiek
    Paletka cieni zawiera cienie matowe jak też lekko błyszczące. Długo trzymają się na powiekach. Nie zbijają się i nie tracą koloru. Dobrze się je nakłada. Poza tym z tyłu paletki jest podpowiedź jak je nakładać dla lepszego efektu. Nawet osoba, która nie za bardzo zna się na makijażu może zrobić ładny make up. Często można kupić ją po promocji. Ja kupiłam po promocji w Rossmanie.
    Zalety:
    • Piękne kolory
    • Nie zbijają się na powiekach
    • Cena często po obniżce
    • Podpowiedź z tyłu na opakowaniu jak połączyć ze sobą koloru (fajna sprawa)
    nirja
    18 września 2021 o 18:43
    Nie polecam do oczu wrażliwych
    Paletka zachwyciła mnie kolorami, dużą ilością cieni matowych i oczywiście fajną ceną na promocji. Z Maybelline to moja pierwsza paleta i myślę, że ostatnia. W kwestii makijażu jestem laikiem, dla mnie rozprowadzanie ich nie sprawiało kłopotu. Ogólnie byłam z nich zadowolona i często używałam a najczęściej korzystałam z czerni... do momentu aż zaczęły mnie uczulać. Na początku myślałam, że to wina alergii pokarmowych i nie wiązałam tego z cieniami. Odstawiłam je na jakiś czas aby użyć ponownie. Historia niestety się powtórzyła... po nałożeniu zaczęły swędzieć mnie powieki, takie delikatne szczypanie a na koniec swędzenie. Po zmyciu powiek były opuchnięte i miałam 2 dni wyjęte z życiorysu na dojście do siebie... Tak więc ta marka i ta paletka są u mnie na czarnej liście.