Olejki do twarzy

Avon Anew, Ultimate Supreme Dual Elixir Luksusowy eliksir odmładzający

• 18 grudnia 2020 o 16:53
    Najlepszy
    Jest to kosmetyk do ktorego bede zawsze wracac. Olejek doskonale wygladza i nawilza skore a krem powoduje ze rano koloryt jest wyrownany a twarz wypoczeta. Doskonaly dla zmeczonej cery. Czy wygladza zmarszczki nie wiem, bo nie mam az tylu lat. Ale na pewno dziala. Moim zdaniem najlepszy z wszystkich kosmetykow katalogowych do twarzy. Cena w promocji jest do przelkniecia ;) Dla bardziej oszczednych - idzie rozciac opakowanie
    Zalety:
    • Dzialanie
    Luana5
    25 kwietnia 2020 o 10:31
    Prawdziwy eliksir.
    Produkt zamknięty w luksusowym plastikowym pojemniku z dozownikiem. Jest to bardzo praktyczne bo aplikujesz tyle ile potrzeba i nigdy nie jest zbyt dużo. Część kremową i olejkowa bardzo fajnie się łączy i jest gotowa do aplikacji. Eliksir bardzo ładnie pachnie, chi dla mnie nie jest to istotne ale jest to taka wisienka na torcie. Działanie jest rewelacyjne. Bardzo lubię produkty o konsystencji olejków. Podchodziłam z rezerwą. Ale jak spróbowałam to się przekonalam że są super. Eliksir bardzo dobrze się wchłania, dając przyjemne uczucie odżywienia i nawilżenia. Skóra staje się promienna, napięta, wygładzona, Już po dwóch tygodniach zauważyłam że drobne zmarszczki spłycily się, twarz odzyskał koloryt a plamki przebarwień wyjaśniały. Wracam do tego produktu co jakiś czas od momentu kiedy się pojawił. Ja stosuje go rano pod krem ochronny z filtrem i podkład. Wszystko wspógra że sobą bez niespodzianek. Może i nie jest tani. Jest jednak w promocjach. No coś albo dobre albo tanie. Ja polecam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Dzialanie
    • Nie uczula
    • Nie podraznia
  • 12 kwietnia 2020 o 15:02
    MEGA
    Uwielbiam to serum. Jego działanie to obłęd, super nawilża. Przy okazji jego zapach to super sprawa, śmiem twierdzić, że używałabym go nawet gdyby nie działał, bo dla mnie pachnie obłędnie. Poooolecam
  • 1 stycznia 2020 o 21:59
    Perełka z Anew
    Kosmetyki Avon to bardzo często przeciętne średniaki, niby nie szkodzą, ale szału nie ma. W tym przypadku jest miłość! Nakładam ten eliksir rano pod krem. Uwielbiam to uczucie nawilżenia i mega wygładzenia skóry. W moim przypadku widzę dużą różnicę w rozprowadzaniu podkładu, działa jak dobra baza pod makijaż. Bardzo podoba mi się opakowanie, jest nie tylko eleganckie, ale i praktyczne. Obie części wychodzą w równych proporcjach. Na promocji można go kupić w bardzo dobrej cenie, a warto wspomnieć, że wydajność jest rewelacyjna. Dla mnie jest to produkt bez wad i pozycja obowiązkowa na mojej toaletce.
  • 1 stycznia 2020 o 18:42
    Super
    Elixir Anew Ultimate Supreme Dual marki Avon dostałam w prezencie. Kosmetyk ma podwójne działanie, regeneruje skórę i stymuluje proces oczyszczania. Dodatkowo olejki w składzie wzmacniają warstwę lipidową i barierę ochronną oraz ograniczają szkodliwy wpływ czynników zewnętrznych. Elixir zawiera także ekstrakty z czarnej perły, minerały złota i odmładzający kompleks Celluvive. Opakowanie jest mega eleganckie i funkcjonalne dzięki pompce. Zapach delikatny. Używam serum rano, czasami dodatkowo wieczorem. Mam wrażenie, że po jego nałożeniu skóra na więcej blasku i jest bardziej gładka. Kosmetyk wchłania się błyskawicznie, podkład na nim super się sprawuje, nie roluje się, dłużej wytrzymuje. Po wieczornej aplikacji buzia rano jest nawilżona, napięta, wypoczęta u na ładny, taki zdrowy kolor. Elixir jest także dość wydajny. Często można go dostać w promocji. Polecam
    Wady:

Zobacz także inne Olejki do twarzy