Podkłady

Bielenda Make-Up Academie, Płynny fluid z witaminami A+C+E

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 czerwca 2024 o 10:57
    Recenzja fluidu
    Fluid ma lekką, płynną konsystencję, która łatwo się rozprowadza na skórze. Można go aplikować zarówno pędzlem, gąbeczką, jak i palcami. Formuła szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia ciężkości czy lepkości. Bielenda Make-Up Academie Fluid oferuje średnie krycie, które można stopniować w zależności od potrzeb. Efekt jest naturalny i subtelnie matowy, co pomaga uzyskać gładki, jednolity koloryt skóry. Fluid dobrze maskuje drobne niedoskonałości, zaczerwienienia i przebarwienia, nie tworząc efektu maski. Fluid utrzymuje się na skórze przez cały dzień, chociaż w przypadku skóry tłustej może wymagać drobnych poprawek w strefie T. Produkt nie oksyduje i nie zmienia koloru w ciągu dnia, co jest dużym plusem. Formuła fluidu jest wzbogacona o witaminy A, C i E, które mają działanie odżywcze i antyoksydacyjne. Witamina A pomaga w regeneracji skóry, witamina C rozjaśnia i dodaje blasku, a witamina E działa nawilżająco i chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Fluid jest dostępny w kilku odcieniach, które są dobrze dopasowane do różnych karnacji. Kolory ładnie się blendują i dostosowują do naturalnego odcienia skóry, co pozwala uzyskać naturalny efekt. Bielenda Make-Up Academie Płynny Fluid z Witaminami A+C+E to solidny wybór dla osób poszukujących produktu, który łączy w sobie funkcje podkładu i pielęgnacji skóry. Dzięki średniemu kryciu, naturalnemu wykończeniu i odżywczym składnikom, fluid zapewnia zdrowy wygląd cery przez cały dzień. Jego lekka formuła, trwałość i przystępna cena sprawiają, że jest to godny polecenia produkt na co dzień.
    Zalety:
    • Główną zaletą Bielenda Make-Up Academie Płynnego Fluidu z Witaminami A+C+E jest jego skład wzbogacony o witaminy, które nie tylko poprawiają wygląd skóry, ale także ją pielęgnują. Dzięki temu produkt nie tylko maskuje niedoskonałości, ale również wspomaga regenerację skóry, dodaje jej blasku i chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
  • 30 maja 2024 o 12:39
    Bardzo dobry
    Był moim ulubieńcem dopóki był dostępny w Rossmanie i nie zamieniłam go na Eveline Better Perfect. Generalnie podkład idealny mimo że uboga gama kolorystyczna. Ja używałam nr.2 i był idealny. Nie zapycha, super nawilża, super stapia się z cerą. Cena też niewygórowana jak na tę jakość. Trwały ale lubi transferować. Ogólnie na 5.
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Szklana butelka i pompka która przestaje dozować kosmetyk przez swoją krótką rurkę. Przez to podkład trzeba wydobywać szpatułką.
  • 24 maja 2024 o 6:11
    Taki sobie
    Tani ale nie za dobry. Opakowanie ładne i wygodne w użyciu. Kolor wybrałam jasny strikte pod moją karnację. Rozprowadza się dość fajnie i wtapia ładnie ze skórą. Ładnie wygląda tak naturalnie ale nie kryje dość dobrze nawet gdy użyje większej ilości. Nie jest trwały i szybko się ściera. Ma praktycznie niewyczuwalny zapach.Niestety nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Cena, opakowanie, kolor , ładnie się prezentuje
    Wady:
    • Nie jest trwały
    Drogeria Super-Pharm
  • 2 lutego 2023 o 13:00
    Nie sprawdził się
    Stan cery: Mieszana Skłonna do podrażnień Lekkie przebarwienia Cera trądzikowa Skłonna do alergii DOSTĘPNOŚĆ – najłatwiej dostępny online OPAKOWANIE – wąska podłużna buteleczka z aplikatorem pompką SZATA GRAFICZNA – prosta, nie zasłania koloru produktu SKŁAD – są witaminy, fajnie, ale skład ogólnie nie jest zadowalający, bo staram się unikać benzyl salicylate, czy retinolu WYDAJNOŚĆ – około miesiąc TRWAŁOŚĆ – wymagał poprawek w ciągu dnia ZAPACH – delikatny, ale sztuczny KONSYSTENCJA – lekko wodnista, przyjemnie rozprowadza się po skórze zarówno gąbeczką jak i alcami KOLOR – wąska gama kolorystyczna, trochę ciemniał na mojej skórze EFEKT – nie zmatowił skóry, nie przykrył lekkich niedoskonałości, odbijał się na ubraniach ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie testowałam CENA – około 20-30 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • kolor
    • efekt
    Summer
    15 września 2022 o 20:41
    Problem z odcieniem
    Mam jasną karnację, więc wybrałam najjaśniejszy odcień (a jest ich - wow - aż 3!). I tu jest problem, bo jest on ciągle za ciemny. Po naniesieniu na skórę momentalnie ciemnieje nabierając dodatkowo żółtawego koloru. Po mocnym roztarciu zaczyna się trochę stapiać ze skórą, jakby z powrotem robił się trochę jaśniejszy. Nakładam makijaż w świetle dziennym, przy oknie, więc wydaje mi się, że dobrze widzę co i jak. I wydawało mi się, że odcień jest okej. Jednak kiedy spojrzałam na swoją twarz w lustrze po dotarciu do pracy, gdzie okno mam akurat za plecami, a nie przed sobą, zauważyłam, że wokół oczu, gdzie podkładu już nie nakładam, mam jaśniejsze obwódki. Postanowiłam odstawić więc ten podkład na "po lecie", kiedy uda mi się choć trochę opalić (opalam się bardzo słabo). No mam wrażenie, że jest lepiej, ale ciągle nie czuję się w nim pewnie... I szkoda, bo tak poza tym odpowiada mi: ma delikatną, płynną konsystencję i dobrze się rozprowadza. Nie zostawia smug, nie podkreśla suchych skórek, wygląda naprawdę naturalnie. Kryje według mnie średnio. Jest wydajny - wystarczą 2 dawki z pompki na całą twarz, nawet to trochę za dużo. Pachnie lekko i przyjemnie; to taki zapach, który pasuje do make-upu. Opakowanie jest odpowiednie do konsystencji, pompeczka dobrze działa. Nie wiem, czy uda mi się go zużyć; liczę się z tym, że jak opalenizna zejdzie, znów będzie za ciemny.