Maseczki klasyczne

AA Bubble Mask, Maska bąbelkowa `Wygładzenie i nawilżenie alga różowa + kwas hialuronowy`

• 10 listopada 2024 o 23:32
    Całkiem fajne działanie i super bąbelki!
    Maska ma działanie wygładzające oraz nawilżające. Wielkim zaskoczeniem była jej lejąca konsystencja, która trochę pobrudziła mi sweterek. Zaraz po nałożeniu maseczki zaczęła ona bąbelkowac , dając fajne uczucie łaskotek. Po dwóch minutach produkt należy dodatkowo wmasować by spotęgować jego działanie. Po zmyciu jej buzia jest mega gładka promienna oraz widocznie odżywiona. Maseczka jest na 2 użycia. Pachnie owocowo, wyczuwam aromat prażonego jabłka.
  • 22 października 2024 o 19:44
    Podrażnienie zapewnione
    Ta maseczka to tragedia ! Jak tylko nałożyłam ją na buzię to po minucie zaczęła mnie piec cała twarz , oczy zrobiły mi się czerwone , zaczęły łzawić . Musiałam ją szybko zmyć i nałożyć coś mocno nawilżającego aby ukoić skórę .
    Medea05
    1 lutego 2023 o 12:13
    Bąbelki sa jedyna ciekawa czy dzialajaca rzecza
    Ta recenzja bedzie super krótka - jak większość recenzji produktów, które mi nie podpasowały. Co mnie zaciekawiło w maseczce? Bąbelki! Jestem maseczkowym świrem, lubię nowości. Czemu nie wyprobować tej? PLUSY: + bąbelki faktycznie są, macie nowe doswiadczenia + mozna kupic w fajnej cenie MINUSY: - babelkow w pewnym momencie robi sie za duzo -dosc szybko calosc zaczyna splywac z twarzy, nie ma opcji ze bedziecie z tym chodzic po domu -nieprzyjemne uczucie na twrayz po zmywaniu - zadnego efektu nawilzenia czy wygladzenia Ot, taka nowosc do sporbowania, ale zero pielegnacji. NIE
  • 3 sierpnia 2021 o 14:34
    Miłe bąbelki bez skutecznego działania.
    Na tę maskę natrafiłam przez zupełny przypadek w jednej z drogerii - stwierdziłam, iż te bąbelki brzmią tak ciekawie, że koniecznie muszę je poczuć na własnej twarzy! Zwłaszcza, że cena również była kusząca. Specyfik zamknięty jest w dwóch zachęcająco wyglądających saszetkach, a więc mamy produkt od razu na dwa użycia. Ma średnio gęstą, żelową konsystencję w różowawym odcieniu i o przyjemnej woni. Po rozprowadzeniu na twarzy po chwili zaczynają pojawiać się banieczki powietrza. Jest to bardzo przyjemne doznanie, które na dodatek poprawia ukrwienie skóry :) Niestety szybko bąbelków zaczyna być za dużo i trzeba usunąć maskę z twarzy (ja zrobiłam to po jakiś 5 minutach). Maska jest dość lepka, więc musiałam trochę czasu poświęcić na jej zmycie. Co do efektów: skóra stała się odrobinę gładsza, jednak nie zauważyłam jakiegoś szczególnego zwiększenia jej nawilżenia czy odżywienia. Reasumując: jest to ciekawa opcja do wypróbowania, gdyż daje nowe odczucia podczas użytkowania, ale raczej nie zagości u mnie na dłużej - zwłaszcza, że rezultaty, jakie daje, jak i skład nie powalają.
    Zalety:
    • dwie saszetki = możliwość dwukrotnego zastosowania
    • przyjemny zapach
    • bąbelki dające bardzo przyjemne odczucia podczas użytkowania
    • wygładzenie skóry
    • cena, zwłaszcza w promocji
    • dostępność (widziałam w drogeriach, jak i w hipermarketach)
    Wady:
    • bąbelków szybko zaczyna być zbyt dużo
    • ciężko zmyć maskę z twarzy
    • niezbyt widoczny efekt nawilżenia i odżywienia skóry
    • dość słaby skład
  • 21 maja 2021 o 13:38
    Bubel
    Używa od:próbka
    Zaciekawiona taką nowością w drogerii od razu sięgnęłam po trzy warianty tej bąbelkowej maseczki. I w sumie wszystkie trzy mogę opisać jednym słowem: bubel. Każda z masek ma jedynie jeden plus: bąbelki. Dają one fajny efekt na twarzy i trochę zabawy, ale jak się skończą to pozostaje jedno wielkie nic. Bo właśnie takie właściwości pielęgnacyjne ma ta maseczka - żadne.
    Zalety:
    • bąbelki
    Wady:
    • brak właściwości pielęgnujących