Kremy i maski do rąk

Frudia My Orchard, Hand Cream Krem do rąk (różne rodzaje)

• 15 marca 2025 o 11:41
    rudia My Orchard, Krem do rąk
    Opakowanie kremu jest bardzo małe, ma tylko 30 gramów, przez co jest mało wydajne, ale nadaje się do torebki. Krem ma konsystencję lekkiego żelu. Szybko się wchłania. Po użyciu skóra jest nawilżona i nie lepi się. Wariant, którego używałam ma przyjemny ananasowy zapach, a drugi przyjemny jagodowy. Umilają korzystanie. Jeden krem wystarczy na około 2 tygodnie.
  • 5 marca 2024 o 5:30
    Poprawny
    Malutkie przeurocze opakowanie, które przyciąga wzrok i sprawia, że chce się go mieć! Oprócz tego, że cieszą oko i są poręczne są też naprawdę bardzo wydajne! Gęsta przyjemna kremowa konsystencja o zapachu brzoskwini potrafi zawrócić w głowie! Samo działanie jest poprawne, nawilża przeciętnie bardziej jako „gadzeciarski” kremik pięknie wyglądający o cudownym zapachu. Myślę, że osoby wymagające mogą mieć z nim problem.
    Zalety:
    • Opakowanie i zapach!
    • Wydajność jak na mała pojemność jest super!
    Wady:
    • Dostępność
  • 5 marca 2024 o 4:53
    Przepiękne zapachy
    Kremy marki Frudia zwróciły moją uwagę podczas zamawiania kosmetyków w jednej z drogerii internetowych. Spodobał mi się duży wybór zapachów - myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie bo oferta zapachowa jest naprawdę spora. Ja wybrałam ananasa, wiśnię, kokos i brzoskwinię. Kremy pachną obłędnie ♥️ Każdy z tych zapachów to jak dla mnie rewelacja. Zapachy są intensywne i nie są sztuczne. Utrzymują się na dłoniach po posmarowaniu. Aż chce się je wąchać i wąchać ;) Samo działanie kremów nie jest jakieś wybitne. Nawilżają ale bardzo lekko i sprawdzą się tylko na niewymagających dłoniach. Ja na jesieni i w zimę mam bardzo przesuszone dłonie, bywają wręcz popękane do krwi. Stosuję wtedy mocno odżywcze kremy naprzemiennie z czymś lekkim. I właśnie takim lekkim kremem jest dla mnie krem marki Frudia. Stosuję go w dzień, jako takie lekkie nawilżenie. Krem zostawia na dłoniach otulającą warstwę, ale dłonie nie są po nim tłuste. Jako krem na lato będzie całkiem ok. Ale na zimę potrzeba czegoś bardziej odżywczego. Jednak dla tych pięknych zapachów warto go wypróbować. Moje ulubione to wiśnia i ananas ♥️ Polecam miłośniczkom pięknych, owocowych zapachów :)
    Zalety:
    • przepięknie pachnie
    • nie zostawia tłustej warstwy
    • piękne opakowania
    Wady:
    • nawilża ale lekko (na zimę zdecydowanie za lekko)
    • nie odżywia skóry
    • kiepska dostępność
    • cena dość wysoka jak na pojemność 30g (kosztuje ok. 14-15zł)
  • 20 sierpnia 2023 o 11:22
    Polecam
    Malutkie różowe opakowanie z brzoskwiniami wygląda uroczo. Zajmuje mało miejsca więc sprawdzi się do torebki jak i w podróży. Ma gęstą, kremową konsystencję białego koloru i cudowny brzoskwiniowy zapach. Aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Krem nie zostawia lepkiej ani tłustej warstwy i szybko się wchłania. Dobrze nawilża i odżywia sprawiając, że dłonie są delikatne i aksamitne. Jest to zdecydowanie krem do codziennego użytku przy wymagających dłoni raczej nie da sobie rady. Wydajność jak na tak małą pojemność nie jest zła. Polecam.
  • 8 lutego 2023 o 9:37
    Zwykły krem na codzień
    Kremów i pomadek do ust mam zawsze dużo, porozkładane w każdym miejscu, w każdej torebce by w razie potrzeby chwycić i użyć ;) Bardzo nie lubię uczucia tłustego filtru na dłoniach, szczególnie jeśli za nim nie idzie żadne poczucie nawilżenia. Tłuste, głęboko odżywcze kremy zostawiam na noc- w ciągu dnia stawiam na krem który szybko się wchłonie, zostawi skórę na dłoniach miękką i z uczuciem nawilżenia. Więc jeśli ktoś poszukuje takiego kremu - polecam przetestować. Jako fanka zapachów brzoskwiniowych przykuł moją uwagę podczas kompletowania prezentów na ostatnie święta. Postanowiłam zrobić sobie prezent i dorzuciłam go do zamówienia na notino :) Tutaj widzę minus, krem jest dostępny chyba tylko internetowo. Cena jest odrobinkę wysoka- 30 ml w tej chwili kosztuje około 14 zł, ja raczej wolę zapłacić mniej niż 10 zł za krem niż więcej ;)
    Zalety:
    • Szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy na dłoniach
    • Małe zgrabne opakowanie , wygodnie wrzucić do torebki, nie zajmuje dużo miejsca
    Wady:
    • Dostępność