Serum do twarzy

Madara Organic Skincare Time Miracle, Cellular Repair Serum Serum przeciwzmarszczkowe do twarzy

• 15 września 2021 o 18:05
    Przyjemne serum ale bez WOW
    Serum zamknięte jest w porecznej butelce z ciemnego szkła. Dozuje się bez zarzutu. Jak większość kosmetyków do pielegnacji z Madary ma ziekinkawy kolor. Jest lekko lejące ale nie przecieka przez palce. Bardzo szybko się wchłania - można używać zarówno na noc jak i na dzień - dobrze dogaduje się z makijazem mineralnym. Po skończeniu pełnowymiarowego opakowania nie czułam jakiejś różnicy na skórze - serum ani nie nawilżyło dodatkowo, ani nie zaszkodziło. Pewnie gdybym nie odkryła innych lepszych kosmetyków, to wróciłabym do tego produktu.
    white90
    14 kwietnia 2021 o 17:02
    Pogromca oznak starości
    Przyszła 30stka a z nią pierwsze zmiany na skórze. Powoli zaczynam wprowadzać kosmetyki pomagające zwalczać pierwsze zmiany. Produkt ma lekką konsystencję, jest bardzo wydajny, wystarczy odrobina produktu aby rozprowadzić na całej twarzy i szyi. Po nałożeniu, cera widocznie się poprawia. Nie wiem co w sobie mają kosmetyki madary ale po użyciu serum i/lub kremu, cera naprawdę się zmienia, rano jest wypoczęta i promienna, wygląda wręcz idealnie. Takie efekty są warte swojej ceny. Często są promocje -40% więc można kupić w dobrej cenie
  • 8 marca 2020 o 21:54
    Świetna bogata, nawilżająca ale nie tłusta formuła (mam skórę raczej mieszana/tłustą). Mam wrażenie, że po jego nałożeniu skóra odpoczywa. Dla mnie bomba.
    Używa od:próbka
    Kolejna próbka od Madary serum przeciwzmarszczkowe, w prawdzie nie mam bardzo duzych jeszcze zmarszczek ale znając już trochę markę, chciałam przetestować kolejny produkt. Jedna próbka wystarczyła mi na jedno pełne użycie, a pełnowymiarowy produkt kosztuje 49,95 euro za 30 ml co wydaje się być wysoką ceną. Próbka jest jasnozielona, dość rzadka, a zapach ma OBŁĘDNY! Tak jak poprzednia próbka pachnie mi lasem, za co uwielbiam tę markę. Buzia po użyciu tego produktu była miękka, naprężona, nawodniona i zdrowo wyglądająca. Myślę, że regularne używanie rano i wieczorem jak poleca producent przyniosłoby duże i widoczne skutki w lepszym wyglądzie cery gdy ktoś ma już zmarszczki. Nie mniej jednak produkt miło mi się testowało. Troszkę cena wysoka ,poczekam moze akurat ktoś sprezentuje , ale ogólnie polecam bardzo przydałoby się takie serum cudeńko w mojej kosmetyczce
  • 17 października 2018 o 21:27
    Moje ulubione serum do twarzy
    Produkt jest moim ulubionym serum do twarzy. Konsystencję ma lekką, kolor zielony(oczywiście nie barwi skóry), zapach - delikatny, przyjemny, lekko ziołowy. Bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Stosowałam go jako "podkład" pod krem, głównie na noc. Po regularnym stosowaniu widziałam efekty: skóra była lepiej nawilżona, delikatnie jędrniejsza. Bardzo go lubię i polecam.
    Zalety:
    • produkt wegański
    • nie był testowany na zwierzętach
    • posiada certyfikat ECOCERT
    • bardzo dobry skład -naturalny i organiczny