Tusze do rzęs

L'Oreal Paris Voluminous Lash Paradise Tusz do rzęs

Bodyland.pl
Loreal Paris Paris Lash Paradise tusz wydłużający rzęsy do zwiększenia objętości odcień Intense Black 6,4 ml
E-Glamour.pl
L´Oréal Paris Paradise Extatic tusz do rzęs 6,4 ml dla kobiet Black
Loreal Paradise Extatic Tusz do Rzęs
Loreal Paris Paradise pogrubiający tusz do rzęs 6,4 ml

• 6 lutego 2025 o 15:44
    Prawie jak w raju
    L'oréal Lash Paradise to tusz,który może Cię zaksoczyć. Proate opakowanie w kolorze metaliczno-zlotego różu o pojemności 6,4ml. Szczoteczka taka jak lubię-gęsta i z włoskami. Tusz naklada się bardzo dobrze,ale czasem na szczoteczce nabiera się za dużo produtku i wtedy potrzebne jest zręczne lawirowanie na rzęsach aby nie było efektu "odnóży pająka" czyli wszystkie rzęsy posklejane i ciężkie ???? Ja go bardzo cenię,umiem nakladać taka szczoteczką bo jest to moja ulubiona forma- z włoskami i gęsta. Tusz dobrze sie sprawdzi nawet przy podwójnej aplikacji. Będzie naprawdę mocny i czarny efekt ???? Równiez dobrze się zachowuje z innym tuszem,ktorego też często używam. Tusz podkreśla rzęsy poprzez ich zagęszczenie,wydłużenie i pogrubienie. Jak dla mnie efekt jest naprawdę zadowalający,ale zauważyłam,że czasem pod koniec dnia zaczyna mnie drażnić jego obecność na rzęsach i zdarza się osypać trochę produktu na twarz. Mimo małych wad lubię do niego wracać,zwłaszcza gdy uda mi się trafić na dobrą promocję :)
    Zalety:
    • Efekt wow
    • Pogrubienie
    • Wydłużenie
    Wady:
    • Potrafi osypywać się i drażnić pod koniec dnia
  • 26 maja 2022 o 22:17
    Specyficzny
    Miałam już 2 egzemplarze tego tuszu i one są dobre ale tak na około 1,5 miesiąca. Dość szybko wysychają, to słabo jak na wysokę cenę nawet na promocji . Efekt na moich słabych rzęsach jest taki dodający objętości, jeśli się masz krótkie rzęsy to słabo wydluża. Pogrubiał dość fajnie, ale z kolei mógł dać efekt posklejania. Byly dni, że bardzo mi się podobał i takie, że efekt był przeciętny. Nie wrócę do niego chyba że będzie na jakiejś wyprzedaży.
  • 5 marca 2022 o 12:30
    Wydłużacz rzęs
    Jeden z moich top tuszy do rzęs. Tusz naprawdę wydłuża i pogrubia rzęsy! Szczoteczka jest dobrze wyprofilowana, więc łatwo trafić nawet w najmniej dostępne miejsca. Tusz nakładam wielokrotnie, żeby uzyskać efekt mega pogrubienia. Jest to raczej tusz dla pań które nie są zwolenniczkami naturalnego make-upu.
    Zalety:
    • Wydłużanie rzęs
    Wady:
    • Szybko wysycha i kruszy się na rzęsach, cena
  • 29 stycznia 2022 o 12:47
    Porównując do Paradise Extatic jest delikatniejszy
    Tusz Paradise Extatic lubię,kiedy da mu się odleżeć i opanuje jego nakładanie robi firanę rzęs, pogrubia i wydłuża. Ten kupiłam z ciekawości, oczekując zbliżonego efektu. Przede wszystkim różnią się szczoteczką, wersja Lash Paradise ma rzadziej rozstawione włoski (na drugim zdjęciu szczoteczka Paradise Extatic). Tusz wydaje mi się mniej gęsty, co jest i wadą i zaletą, zaletą bo na początku mniej rzęsy skleja,wadą bo mniej je pogrubia. Ma równie intensywny czarny kolor, ale nie wydłuża tak mocno rzęs jak Extatic, mniej też pogrubia, daje raczej wyraźny dzienny makijaż a żeby stworzyć intensywny makijaż wieczorowy, bliski sztucznym trzeba się nieźle namachać co sprawia,że szybciej się kończy. Warto pamiętać,że nie jest to też tak duża pojemność jak inne tusze L'Oreal, więc jeżeli dajemy go sporo może być niewydajny,jak zawsze kwestia potrzeb. Zmywa się go szybciej niż Extatic, zapewne dlatego też,że rzadziej nakładałam go w większej ilości. Czerń jest wystarczająca. Nie jest to wodnisty tusz na pewno,nie wysycha w ekspresowym tempie w opakowaniu,na rzęsach trzeba dać mu ten moment,dzięki czemu mamy szansę na poprawki. Nie zauważyłam odbijania na powiece,chyba,że go rozczesuje, nie osypuje się też jakiś za mocno, ewentualnie kiedy mocniej potrę oko. Pandy z nim nie miewam,ale wodoodporny nie jest. Rzęsy nie idą po nim w dół. Cena zazwyczaj niższa na promocjach niż Extatic. Myślę,że podpasuje osobom,które wolą wyrazisty,ale nie teatralny efekt na rzęsach, nada się na dzienniaka,ja mam od tego inne ulubione tusze, także raczej już do niego nie wrócę. Zużyłam go w ponad dwa miesiące, ale w międzyczasie stosowałam też inny. Obecnie testuje kolorowe werjse Extatic. Ma u mnie takie 4 z minusem.
  • 19 stycznia 2022 o 10:28
    Słaby
    Szału nie ma, jestem zawiedziona. Wcale nie wydłuża, nie pogrubia. Szczoteczka gruba, wiecej tuszu na górnej powiece niż na rzęsach. Sky High z Maybelline o niebo lepszy. Cena kosmiczna, nieadekwatna do jakości. Nie polecam.