Tusze do rzęs

Maybelline New York Lash Sensational, Lash Multiplying Mascara Tusz do rzęs pogrubiający

Bodyland.pl
Maybelline Lash sensational full fan effect mascara tusz do rzęs 06 burgundy brown 9,5 ml
Maybelline Lash Sensational Tusz do Rzęs 06 Burgundy Brown
Maybelline Lash Sensational Tusz do rzęs 06 Burgundy Rose Burgundy Rose 9.5 ml

Nasi użytkownicy zostawili 1628 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 14:59
    tusz do rzes
    Bardzo dobry tusz do rzęs. Ładnie je rozdziela, wydłuża i delikatnie podkręca. Intensywny czarny kolor. Mimo, ze nie jest wodoodporny pod koniec dnia nie ma „pandy” pod oczami. Polecam
    Zalety:
    • produkt idealny
  • 15 marca 2025 o 21:20
    Najlepszy jaki miałam!
    To tusz, do którego zawsze wracam, mimo testowania wielu innych produktów. Żaden inny nie dał mi takiego efektu – rzęsy są wydłużone, pogrubione i pięknie rozdzielone bez sklejania. Jego kremowa formuła sprawia, że aplikacja jest łatwa, a szczoteczka idealnie pokrywa każdą rzęsę. Dodatkowo tusz utrzymuje się przez cały dzień bez osypywania. Choć próbowałam wielu alternatyw, żadna nie dorównała temu. Dla mnie to niezastąpiony hit, który zawsze mam w kosmetyczce. Po prostu kocham!
    Dariax_
    2 marca 2025 o 10:17
    Maybelline Lash Sensational - sprawdzony klasyk wśród tuszów do rzęs
    Tusz Maybelline Lash Sensational to jeden z tych produktów, które cieszą się ogromną popularnością od lat. Kiedy stał się viralowy, postanowiłam go przetestować – i od tamtej pory zużyłam już około 10 opakowań. To jeden z tych kosmetyków, do których zawsze mogę wrócić w ciemno, wiedząc, że spełni moje oczekiwania. Jego największą zaletą jest delikatny, naturalny efekt, który sprawia, że rzęsy są ładnie rozdzielone i lekko wydłużone. To świetna opcja na codzienny makijaż, gdy nie zależy mi na dramatycznym efekcie, a po prostu na podkreśleniu spojrzenia. ➡️ Szczoteczka i aplikacja Jednym z kluczowych elementów tego tuszu jest silikonowa szczoteczka. Jest ona sztywna, a jej budowa pozwala precyzyjnie rozczesać rzęsy. ▫️Z jednej strony ma krótsze włoski, które dobrze docierają do nasady rzęs, podkreślając je od samego początku. ▫️Z drugiej strony włoski są dłuższe, dzięki czemu można łatwo wyciągnąć rzęsy ku górze i uzyskać efekt lekkiego wydłużenia. Szczoteczka jest wygodna i pozwala na precyzyjne malowanie, co dla mnie jest dużą zaletą – nie muszę się martwić o odbicia na powiece czy nadmiar produktu na rzęsach. ➡️ Efekt na rzęsach Tusz daje bardzo naturalny efekt. Nie pogrubia rzęs mocno, ale ładnie je rozdziela, wydłuża i podkreśla, co sprawia, że wygląda świetnie na co dzień. ▫️Rzęsy są rozczesane i nie sklejają się ▫️Lekko wydłuża rzęsy, ale nie daje teatralnego efektu ▫️Nie tworzy grudek ani efektu "pajęczych nóg" Nie jest to tusz dla osób, które lubią mocno pogrubione i ekstremalnie wydłużone rzęsy, ale jeśli szukasz czegoś naturalnego, sprawdzi się doskonale. ➡️ Trwałość i komfort noszenia Dla mnie ogromnym plusem jest to, że tusz się nie osypuje i nie odbija na powiece. Nie ma problemu z tym, że po kilku godzinach makijaż wygląda nieświeżo – tusz trzyma się na rzęsach przez cały dzień. ▫️Nie osypuje się w ciągu dnia ▫️Nie odbija się na powiece ▫️Nie tworzy grudek ani nie obciąża rzęs Dodatkowym plusem jest to, że łatwo się go zmywa – nie trzeba mocno trzeć oczu, aby go usunąć, co jest dla mnie dużą zaletą. ➡️ Cena i dostępność Tusz jest łatwo dostępny – można go kupić w większości drogerii, zarówno stacjonarnie, jak i online. Cena jest przystępna, co sprawia, że to produkt, do którego łatwo wrócić. ▫️Dostępny w wielu drogeriach ▫️Przystępna cena jak na jakość produktu ➡️ Podsumowanie Maybelline Lash Sensational to tusz, do którego zawsze mogę wrócić. Daje naturalny, subtelny efekt, ładnie rozdziela rzęsy, nie osypuje się i jest bardzo wygodny w codziennym użytkowaniu. Jego silikonowa szczoteczka sprawia, że aplikacja jest prosta i precyzyjna, a tusz nie tworzy grudek. To idealna opcja dla osób, które szukają lekkiego, codziennego podkreślenia rzęs, ale jeśli oczekujesz mocnego pogrubienia i efektu sztucznych rzęs, może być dla ciebie zbyt subtelny.
    Zalety:
    • Ładnie rozdziela rzęsy
    • Lekko wydłuża, dając naturalny efekt
    • Szczoteczka ułatwia precyzyjne malowanie
    • Nie osypuje się i nie odbija na powiece
    • Łatwo dostępny w drogeriach
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Nie daje mocnego pogrubienia – efekt jest subtelny
    • Nie każdemu może odpowiadać sztywna silikonowa szczoteczka
  • 24 lutego 2025 o 2:02
    Świetny tusz :)
    Tusz jest gęsty, przez co dobrze pogrubia i wydłuża rzęsy. Szczoteczka ma dwie różne strony dzięki czemu możemy nią operować na wiele sposobów. Od lat do niego wracam
    Zalety:
    • Pogrubia
    • Wydłuża
    • Przemyślana szczoteczka
    Jusbo
    22 lutego 2025 o 17:06
    TOP ! Święty grał !
    To jest jeden z tych kosmetyków który używam od lat i nie zamienię na nic innego. Czasami pokuszę się o inne maskary, ale żadna nie dorównuje lash sensational ???? moje rzęsy są z natury ładne i długie- ta maskara pięknie to podkreśla. Żadna nie dała mi takiego efektu. Nie znoszę sklejonych rzęs…Maybelline super je rozdziela i pogrubia. Nie osypuje się i nie odbija. Polecanko!
    Zalety:
    • Rozdzielenie pogrubienie podkręcenie