Kremy na noc

L'Oreal Paris Ekspert Wieku, Przeciwzmarszczkowy krem wygładzający na noc 40+

L'Oreal Paris Ekspert Wieku Przeciwzmarszczkowy krem nawilżający na noc 40+, 50ml
notino.pl
L'Oréal Paris Ekspert Wieku

• 25 kwietnia 2025 o 8:46
    Polubiłam go po czasie
    Używam tego kremu na noc na dzień. Tak, na dzień. Przekonałam się do niego po czasie, kiedy wróciłem do niego, a teraz używam go kiedy nie nakładam podkładu. Sam krem. Daje piękny glow na mojej mieszanej skórze. Nawet wczoraj ktoś zwrócił uwagę i zapytał co nakładam na twarz, czy to jakiś spf. Myślę że przy pogodzie wiosennej mi sprzyja. Nie spowodował u mnie podrażnień czy wysypu. Do tego wystarczające nawilża, ma piękny zapach.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • daje glow
  • 4 lutego 2024 o 23:32
    Uczulił mnie
    Krem na bardzo ładny zapach, przyjemną, dość lekką konsystencję i to tyle dobrego, co mogę o nim powiedzieć. Nie dane mi było sprawdzić, czy ma jakiekolwiek działanie przeciwzmarszczkowe, bo po 2 dniach stosowania spowodował u mnie wysyp podskórnych grudek - moja gładka zazwyczaj skóra stała się szorstka i jakby obsypana kaszą manną -koszmar. Pierwszy raz w życiu uczulił mnie krem, a używałam naprawdę różnych marek, przeważnie tańszych niż ten. Mam jeszcze wersję na dzień, ale boję się po nią sięgnąć...
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, konsystencja
    Wady:
    • spowodował uczulenie
  • 4 grudnia 2022 o 18:22
    Dobry krem
    Pomimo że mam 35 lat postanowiłam wypróbować ten krem. Nie mam większych zmarszczek, ale chciałam ujędrnić i nawilżyć twarz. Moja praca polega na dużej ilości wyjazdów, praca w klimatyzowanych pomieszczeniach, wymaga ode mnie też nieskazitelnego makijażu przez kilka godz, dlatego często po demakijażu cera jest poprostu zmęczona. Ten krem jest dla mnie bardzo dobry, nawilża, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej powłoki. Skóra jest po nim miękka w dotyku i odżywiona. Ma bardzo delikatny zapach. Nie zauważyłam spektakularnej zmiany w ujędrnieniu, za to w poprawie ogólnego wyglądu tak.
  • 19 listopada 2022 o 1:39
    Krem do rąk
    Wystarczy przeczytać skład, aby wiedzieć, że ten krem nie zrobi nic.... Dlatego jest od roku non stop tani..ani retinolu, ani kwasu hialuronowego (jest tylko pochodna, więc kwasu sensu stricte nie ma) ani witaminy c, ani peptydów, choćby syn-ake, o miedziowych nie wspominam ani niacynamidu, ani złota koloidalnego.... Po prostu nic... nie wiem co ma tu działać na wcześnie dojrzałą cerę.... Gliceryna? Sorry... Mnóstwo chemii, zero cennych skladnikow Pachnie ładnie, dobrze się rozprowadza. Bez parafiny, dimeticonu. Poza tym badziew. Używam do rąk. Dostałam w prezencie. Czytajcie składy zanim kupicie lub użyjecie na twarz....
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Brak olejów mineralnych i dimeticonu
    Wady:
    • Brak aktywnych skutecznych składników
    • Dużo chemii
  • 27 listopada 2020 o 10:07
    Pół na pół
    Krem kupiłam bo akurat był na promocji w super pharm . Mam 30 lat i bardzo silne zmarszczki poziome na czole ,pomyślałam sobie że skoro wezmę krem +10 do wieku ,może ma więcej wartości odżywczych i witamin . Jestem w trakcie końcówki słoika ,jest wydajny ,przyjemnie pachnie. Zostawia lepka warstwę ,nie przeszkadza mi to aż tak ponieważ to i tak krem na noc więc kładę się z nim spać. Czy zrobił jakieś spektakularne efekty na mojej twarzy ? Otoz nie . Plus jest taki że moja twarz nawilżył ale nic więcej . Raczej nie kupię drugiego słoika . Uważam że w tej cenie sa inne lepsze kremy .
    • Konsystencja
    Wady:
    • Lepka warstwa
    • Brak efektów prócz nawilżenia
    Drogeria Super-Pharm