Kremy i maski do stóp

Scholl Nawilżająca maska do stóp

Scholl Expert Care PediMask, Nawilżająca maska do stóp z olejkiem makadamia, 1 Para
Scholl

• 2 marca 2025 o 20:11
    Bez szału
    Cena wysoka, nawilżenie niespecjalnie zauważalne. Niestety rozczarowałam się ta maską. Napaliłam się jak szczerbaty na suchary, zrobiłam sobie ten zabieg. Nawilżenie po 20 minutach widoczne, ale krótkotrwałe. Stopy bardzo szybko wypiły esencję która pozostała po zdjęciu maseczki. Tego samego wieczora były nawilżone, ale już następnego poranka suche i bez nawilżenia. A dodam, ze stopy mam zadbane, bez twardej skorupy. Niejeden krem nałożony w zwyczajny sposób daje lepszy efekt.
  • 12 października 2023 o 23:05
    Świetny dodatek do nawilżania stóp
    Staram się codziennie nawilżać stopy kremami, po wakacjach są bardzo suche, zwłaszcza pięty. Do kremów co jakiś czas dołączam zabieg z wykorzystaniem takowych skarpetek . Skarpetki schowane są w wygodnej saszetce niczym maseczki do twarzy. Saszetka z łatwością się otwiera. Z łatwością też można wyjac skarpety. Są trwałe, nie powinny się rozerwać przy nakładaniu. Są bardzo dobrze nasączone, przylegają idealnie do stopy, nie zsuwają się ze stóp. Najlepiej trzymać je ok 20 min. Jest to nawilżająca maska z dodatkiem olejku makadamia, znanym z właściwości regenerujących. Dodatkowo ma masło shea, mocznik, łagodzący pantenol, wyciąg z aloesu i witaminę E. Faktycznie nawet po pierwszym użyciu stopy są w dużym.sropniu nawilżone i zmiękczone. Zrogowacenia i naskorki są znacznie zmiękczone, mniej szorstkie w dotyku. Skóra jest gładka w dotyku, wręcz aksamitna. Ogólnie maska nie jest tłustą. Nawet pozostałości po niej szybko się wchłaniają i można od razu zakładać po niej buty bez obawy slizgania się w nich. Produkt można jak najbardziej dołączyć do codziennej pielęgnacji i raz na jakiś czas takie skarpetki założyć. Polecam.
    Zalety:
    • nawilża stopy
    • naskórek zmiękczony
    • zanika szorstkość w dotyku
    • nie tłusta
    • szybko się wchłania
    Wady:
  • 21 sierpnia 2023 o 21:32
    Liczyłam na więcej
    Latem staram się bardziej dbać o stopy i testuję przez to więcej masek i kremów do stóp. Maska od Scholl z olejkiem makadamia, a w zasadzie skarpety są porządnie wykonane, idealnie dopasowują się i przylegają do stóp. Maska przyjemnie odświeża i nawilża stopy, lecz dla mnie jej działanie okazało się niewystarczające. Zwykle nakładałam ją na noc i rano moje stopy wcale nie były wygładzone. Zauważyłam również, że w porównaniu do innych tego typu masek w skarpetkach nie było za wiele esencji, która dość szybko wchłonęła się w stopy. Lepiej sięgnąć jednak po sprawdzony krem do stóp, bo przy tej masce efekt jest krótkotrwały i słaby. ZALETY Nawilża Odświeża Komfort aplikacji i noszenia WADY Słaby efekt wygładzenia i nawilżenia stóp Krótkotrwałe działanie
  • 13 sierpnia 2023 o 10:59
    Scholl skarpetki nawilżająca maska
    Przetestowałam na sobie i na mężu. On ma stopę 42 i rozmiar pasował, choć nakładanie nie było takie „gładkie” jak u mnie (ja mam 36). Mają bardzo dziwny zapach, ale użyłam na noc, przed spaniem, więc jak śpię to mi w sumie objętnie jak pchną, bo rano i tak się myję. Po zdjęciu, to co zostaje (ta esencja, płyn) trochę się klei. Jeżeli chodzi o działanie, to nawilżają i wygładzają skórę na stopach. Efekt jest fajny. Raz na jakiś czas można kupić, jak będą w promocji (ja miałam voucher z aplikacji ), ale na codzień i tak polecam regularnie stosować krem do stóp.
  • 23 lipca 2023 o 17:30
    Scholl - Nawilżająca maska do stop ????
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wróciłam po wakacjach i w końcu stwierdzialam ze czas wypróbować ta maskę i to jest petarda ???????? -bardzo łatwa w użyciu - w końcu jakaś maska która nie wymusza żeby ręce moczyć - ma zaczep który umożliwia ze skarpetki nie spadają i nic z nich nie wypływa - TO JEST HIT ???? - na początku super chłodzą stopy na takie upały to aż wskazane ( później czuje jak noga pływa ????) Po ściągnięciu mam tak piękne stopy ze aż jestem w szoku, mam super nawilżone olejek makadamia który jest w składzie maski dały mega efekt. Jestem mega zadowolona i polecam ????????
    Zalety:
    • Wszystko !
    • wygodne skarpetki nie wymagające moczenie rak
    • naklejka która zabiezpieczyć ze skarpetki nie spadają
    • nawilżają
    • odżywiają
    Wady:
    • Żadne