Błyszczyki

Eveline Cosmetics Oh! My Lips, Lip Maximizer Błyszczyk powiększający usta z jadem pszczelim

Eveline Oh My Lips Maximizer Błyszczyk powiększający usta Jad Pszczeli 4,5ml
Eveline Oh! My Lips Błyszczyk Powiększający Usta Jad Pszczeli
notino.pl
Eveline Oh My Lips Maximizer Błyszczyk powiększający usta Jad Pszczeli 4,5ml
Eveline
Błyszczyk powiększający usta z kwasem hialuronowym jadem pszczelim

Nasi użytkownicy zostawili 203 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 maja 2025 o 11:20
    Bardzo fajny błyszczyk
    Ten błyszczyk to prawdziwe zaskoczenie w świecie kosmetyków. Już po pierwszym użyciu widać subtelny efekt powiększenia – usta stają się pełniejsze, gładsze i bardziej kuszące. Drobne mrowienie, które pojawia się zaraz po aplikacji, to dowód na działanie jadu pszczelego. Mi osobiście nie przeszkadza. Formuła jest lekka, nieklejąca, a efekt „mokrych ust” utrzymuje się zaskakująco długo. Dodatkowym plusem jest przyjemny zapach i delikatny połysk. Produkt sprawia, że usta wyglądają zdrowo, jędrnie i są optycznie powiększone. To naprawdę bardzo fajny błyszczyk.
    Zalety:
    • Przyjemnie mrowi
    • Ładnie pachnie
    • Daje ładny połysk
  • 29 kwietnia 2025 o 10:28
    Błyszczyk Eveline
    Błyszczyk Eveline, który ma powiększać usta, niestety nie spełnił moich oczekiwań. Zamiast efektu powiększenia, zauważyłam, że usta stają się intensywnie czerwone, co niekoniecznie mi odpowiada. Jako błyszczyk ma przyjemną konsystencję i ładny połysk, ale efekt powiększenia to dla mnie rozczarowanie. Jest okej jako błyszczyk, ale to wszystko. Nie wiem czy kupie go ponownie.
  • 16 kwietnia 2025 o 8:10
    Mega piecze usta
    Uwielbiam błyszczyki do ust, szczególnie te, które mają dodatkowe działanie powiększające – efekt pełniejszych ust zawsze mnie kusi bo swoich ust naturalnie nie mam jakoś za dużych. Dlatego chętnie sięgnęłam po błyszczyk Eveline Oh! My Lips, Lip Maximizer z jadem pszczelim. Niestety, mimo że bardzo podoba mi się jego intensywny połysk i efekt jaki pozostawia na ustach, muszę przyznać, że pieczenie po nałożeniu jest naprawdę mocne. Lubię uczucie lekkiego mrowienia, które zwykle towarzyszy takim produktom, ale w tym przypadku jest ono aż za intensywne i nie do końca komfortowe. Podsumowując: fajny efekt, piękne wykończenie, ale działanie może być zbyt mocne dla wrażliwszych osób. Jeśli nie przeszkadza Ci wyraźne pieczenie, może się sprawdzić, ale ja raczej nie sięgnę po niego ponownie.
  • 4 kwietnia 2025 o 9:44
    Nowe usta
    Moja ulubiona seria błyszczyków, które mają powiększać usta. Zaczynając od odpakowania, jest przyjemne, nie sprawia problemów w użytkowaniu. Na ustach zostawia blask i nawilżenie. Regularnie stosowany poprawia kondycję ust. Powiększenie jest widoczne ale warunek jest jeden. Trzeba nałożyć go na kontur ust. Ja uwielbiam, miałam już kilkanaście opakowań w różnych wariantach i wszystkie polecam.
    • Jakość
    • Działa
    • Nawilża
    • Ładne popakowanie
    • Łatwo dostępny
    Wady:
    • To nie jest oszałamiające powiększenie ust
    • Trzeba umieć go używać
  • 1 kwietnia 2025 o 17:47
    CUDOWNY NADAJĄCY PIĘKNEGO LOOKU UST BŁYSZCZYK
    Ten błyszczyk to zdecydowanie jeden z moich ulubionych „ powiększających “ błyszczyków. Po nałożeniu go czuć lekkie pieczenie a usta stają się widocznie pełniejsze i nabierają ładnego koloru, dodatkowo błyszczyk posiada piękne drobinki które cudownie się mienią, ten błyszczyk odkryłam już kilka lat temu i za każdym razem do niego wracam. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • pełniejsze usta
    • piękny błysk