Maseczki pod oczy

SKIN79 Deynn Beauty Loves, Purple Relaxing Hydrogel Eye Patch Odżywcze płatki pod oczy

• 2 lipca 2023 o 9:34
    Nawilżają, koją zmęczone oczy i dobrze się nakładają
    Płatki są zamknięte w wygodnym zakręcanym słoiczku z esencją jest delikatny słabo wyczuwalny zapach ale przyjemny. Trzymam je w lodówce co daje jeszcze większe przyjemne uczucie chłodzenia. Dobrze trzymają się pod oczami i długo są nawilżone. Jest ich bardzo dużo w opakowaniu co umożliwia sporo aplikacji. W opakowaniu jest dołączona szpatułka, którą oddziela się żelowe plasterki. Ogólnie jestem z nich zadowolona, szkoda tylko, że zostały wycofane.
    Zalety:
    • Mocne nawilżenie
    • Atrakcyjna cena
    • Duża ilość w opakowaniu
    sm1990
    15 grudnia 2020 o 11:11
    Super
    Fioletowe, z drobinkami złota żelowe płatki zamknięte w wygodnym opakowaniu z dołączonym aplikatorem do nakładania płatków. Opakowanie całe wypełnione esencją. Płatki bardzo dobrze nawilżone, elastyczne dobrze trzymające się powierzchni pod okiem (nie migrują). Dodatkowo trzymałam płatki w lodówce by efekt odświeżenia powierzchni pod okiem był wyraźniejszy. Płatki dobrze nawilżają i rozjaśniają powierzchnię pod okiem. Szkoda, że już je wycofali :(
    Zalety:
    • opakowanie z dołączonym aplikatorem
    • płatki dobrze nawilżone esencją
    • płatki dobrze przylegają do skóry (nie migrują)
    • skóra pod okiem nawilżona i odświeżona
    • nie uczulają
    Wady:
    • nie są już dostępne
  • 19 maja 2020 o 15:41
    spoko
    Dostałam ten produkt w zestawie z innymi kosmetykami z tej serii. Każdy z nich postaram się w miarę dokładnie ocenić. Odżywcze płatki pod oczy - Szczerze powiedziawszy jest to zdecydowanie najlepszy produkt od DeynnBeauty. Płatki przed zastosowaniem trzymam w lodówce dzięki czemu wspaniale chłodzą o poranku i niwelują opuchliznę. Makijaż świetnie się trzyma i nie wchodzi w zmarszczki tak jak to zazwyczaj się dzieje po grubszej warstwie korektora. Skóra jest przyjemnie napięta i rozjaśniona Na minus zdecydowanie cena która jest bardzo wygórowana.
    Zalety:
    • chłodzenie
    • lifting
    • rozjaśnienie
  • 22 kwietnia 2020 o 19:51
    Niestety rozczarowanie.
    Ze względu na pogarszający się stan skóry pod oczami postanowiłam wdrożyć do codziennej rutyny pielęgnacyjnej płatki pod oczy. Zachęcona recenzjami, postanowiłam zacząć od tych z serii Deynn Beauty. Niestety, kompletnie się u mnie nie sprawdziły. Płatki na górze opakowania były niemal całkiem suche, a te w dolnej jego części- tak mocno nasączone, że zjeżdżają z policzka. Wiem, że tego typu specyfiki mają raczej doraźne działanie i tego po nich oczekiwała-choć chwilowej poprawy wyglądu i kondycji skóry pod oczami. Nie odczuwam jednak po ich zdjęciu nawet nawilżenia, nie mówiąc o odżywieniu. Jedyny plus, jaki mogę im przypisać, to efekt chłodzący, wspaniale zdejmujący poranną opuchliznę - ale to raczej zasługa trzymania produktu w lodówce, niż samych płatków. Są również dobrze wyprofilowane. Jednak po dokończeniu opakowania przejdę do testowania płatków azjatyckich.
    Zalety:
    • zmniejszanie opuchlizny pod oczami dzięki efektowi chłodzącemu
    • brak podrażnień, pieczenia, alergii
    • wygodna szpatułka do nabierania płatków
    Wady:
    • brak wymiernych, choćby chwilowych efektów (wygładzenia, nawilżenia, odżywienia)
    • nierównomierne nasączenie płatków w pudełku
  • 17 kwietnia 2020 o 23:42
    HIT i must have przed makijazem
    Jak dla mnie to najlepszy produkt od DEYNN BEAUTY. Płatki są cudowne, chłodzą i cudownie pachna na róże. Opakowanie zawiera ich 60, co daje 30 uzyć, jak za taką cenę to naprawde dobra okazja. Dobrze się sprawdzaja i chętnie ich używam. :)
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • kojące działanie
    • ładne opakowanie
    • dobry stosunek jakosci do ceny