Tusze do rzęs

Tom Ford Badass Mascara Tusz do rzęs

4 na 51 opinię

• 25 listopada 2020 o 16:17
    Niestety świetny.
    Tusz dostałam w gratisie do zamówionych perfum. Wprawdzie to miniatura, ale o pojemności 5ml (ponad połowa opakowania pełnowymiarowego). Sporo żeby dobrze produkt przetestować. Na początku nie mogłam się przyzwyczaić do szczotki normalnego rozmiaru na krótkim trzonku. Niewygodnie się tym malowało, ale z czasem przywykłam. Warto się zmusić, ponieważ efekt jaki ten tusz daje na rzęsach jest spektakularny. Najlepszą jego recenzją były słowa mojej koleżanki z pracy: "Ale masz ładne rzęsy! To twoje czy doklejałaś?" Kosmetyk pięknie pogrubia rzęsy jednocześnie ich nie sklejając. Nie osypuje się przez cały dzień. Moje rzęsy są długie (tylko jasne), ale ten tusz je jeszcze bardziej wydłuża. Widać to zwłaszcza na tych dolnych. Opakowanie jest piękne i solidne. Problem tylko jest z jego zmyciem. Trzeba użyć dwufazowego płynu żeby się go pozbyć. Jednak rzęsy jakie daje rekompensują wszystko. Wadą jest też jego cena. Raczej nie skuszę się na pełnowymiarowy produkt, bo jednak jest to tylko tusz. ;)

Zobacz także inne Tusze do rzęs