Podkłady

Lirene Dermoprogram Natura, Eco podkład rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 77 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2024 o 11:04
    bardzo dobry produkt, który przyjemnie się nosi i aplikuje
    Poszukuję produktów do makijażu, które nie są zapchane silikonami, nie obciążają przez to skóry i nie wpływają negatywnie przez codzienne nakładanie. Ten tani i dobry produkt zrobił na mnie niezwykle dobre wrażenie. Mój odcień to ten najjaśniejszy. Moja normalna skóra 30+ świetnie z nim współgra. Łatwo się go nakłada i rozprowadza, wygląda naturalnie i prawie niezauważalnie, mega przyjemnie, kremowo pachnie i jest wydajny. Kryje cienie pod oczami, właściwie nie jest konieczne zawsze dokładanie korektora. Gorąco go polecam, uważam, że jest zdecydowanie wart uwagi i wypróbowania.
    Zalety:
    • wygląda bardzo naturalnie
    • jest lekki
    • łatwo się rozprowadza
  • 25 marca 2024 o 9:57
    Bubel kosmetyczny
    Nie trafiony zakup od Lirene Podkład który utlenia się na twarzy i wygląda jak marchewka. Ciemny nie przyjemnie pachnie oprócz oprawy graficznej nic mnie w nim nie zachwyciło
    Wady:
    • Szybko się utlenia
  • 16 marca 2024 o 10:02
    Dlaczego zniknął?
    Wygląda, że producent wycofał ten podkład. Dla mnie to wielka szkoda, bo trudno dobrać odpowiedni podkład dla bledziucha o wrażliwej cerze. Mam jeszcze resztki koloru 310 wanilia. Kolor dla mnie idealny, wtapia się w koloryt cery. Dobrze kryje, ale bez efektu maski. Nie wysusza, nie podrażnia. Mam też 320 Light Beige, ale nawet latem nieco za ciemny. Przyjemny zapach i skład.
  • 25 lutego 2024 o 21:42
    Taki sobie
    ✔️Podkład znajduje się w tubce o piękności 30 ml, która jest bardzo mięciutka co bez żadnego problemu idzie wycisnąć. Szata graficzna tubki jest ładna i wpadają w oko oraz można postawić na zakrętce. Ja akurat wybrałam kolor 350 Beige i jest bardzo ciemny. ✔️Podkład odrazu po otwarciu ma bardzo ładny zapach i taki dosyć słodki. Jego konsystencja jest bardzo rzadka a nawet i lejąca, co dla mnie dosyć słabo się rozprowadza na skórze. ✔️Podkład świetnie aplikuje się na cerę i nie zauważyłam żeby jakieś smugi pozostawił. Jakoś zbytnio nie zakrywa niedoskonałości, oraz wcale długo nie utrzymuje się. U mnie wcale podkład się nie sprawdził, tylko jeden plus że ma aż 98% składników pochodzenia naturalnego.
  • 15 listopada 2023 o 23:17
    Podkład przeciętny
    Używałam podkładu na co dzień. Krycie miał z tych średnich, mała gamą kolorystyczna, nawet się wtapial w skore,ale niestety szybko schodził z strefy T. Wydajny, zapach miał ładny, niedrożniący. Był w porządku, nie robił dużego woow, ale tez nie zawiódł. Nie wrócę do niego ponownie.