WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Oerbeua Hmm... I Hate Super Dryness! Moisture Mask (Maseczka dwuetapowa nawilżająca z ekstraktem z pomidora)

5 na 51 opinię

hej_ema
    7 grudnia 2020 o 17:13
    Cudowna maseczka w płachcie!
    Używa od:próbka
    Maseczkę kupiłam w jednej drogerii. Była to moja pierwsza styczność z tą marką, nigdy o niej nie słyszałam, ani nie używałam żadnych kosmetyków. Maseczkę kupiłam w ciekawe promocji. Zachęciło mnie to, ponieważ każda obniżka ceny przykuwa moją uwagę, ale która z nas tak nie ma? Maseczka jest w płachcie, dobrze nasączona. Natomiast składa się z dwóch etapów, na początku nakładamy piankę, którą myjemy twarz kolistymi ruchami. Kiedy twarz zostanie oczyszczona, zmywamy preparat ciepłą wodą. Następnie nałożyłam maseczkę w płachcie na jakieś 20 minut. Kiedy już zdjęłam płachtę i resztę produktu wklepałam w cerę pozostawiłam do wchłonięcia. Cera wygląda bardzo ładnie. Jest odświeżona, nawilżona, delikatna i przyjemna w dotyku. Wygląda o wiele promienniej, zdrowiej i odzyskała koloryt. Po prostu cera wygląda o wiele ŁADNIEJ niż przed nałożeniem, jest wyraźna różnica. Najbardziej utwierdził mnie w tym efekt jaki zobaczyłam rano. Moja cera, która na codzień jest bardzo sucha nadal była nawilżona. Zdarza się to naprawdę rzadko, jej piękny wygląd utrzymał się przez cały dzień, nie musiałam nakładać nawet żadnego kremu. Cenie każde maseczki w płachcie za wygodę i to, że nie trzeba ich zmywać. Dodam jeszcze, że nie zostawia uczucia lepkości. Jeśli gdzieś spotkacie tą maseczkę to polecam kupić i wypróbować :)
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • składa się z dwóch etapów
    • jest w płachcie
    • cera wygląda promiennie i zdrowo

Zobacz także inne Maseczki w płachcie