Farby do włosów

Syoss Oleo Intense, Permanent Oil Color Trwała farba do włosów (nowa wersja)

notino.pl
Syoss Oleo Intense 6-10 Ciemny blond
Bodyland.pl
Syoss Oleo Intense 4-18 Mokka
E-Glamour.pl
Schwarzkopf Syoss Farba do włosów Oleo 3-22 winne bordo 1op
Syoss Oleo Intense 6-10 Ciemny blond

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 stycznia 2025 o 9:29
    Popielaty ŚREDNI blond 7-56
    Po dekoloryzacji szukałam idealnego odcienia blondu, dlatego zdecydowałam się na popielaty blond od Oleo Intense. Na moich długich włosach zużyłam dwa opakowania farby, która okazała się bardzo wydajna. Aplikacja była łatwa, a produkt nie miał duszącego zapachu, co było dużym plusem. Kolor wyszedł intensywny i bardzo zbliżony do tego na opakowaniu. Niestety, końcówki włosów, które po dekoloryzacji miały lekko pomarańczowy odcień, pozostały w tym kolorze. Efekt był nierównomierny, z widocznymi ciepłymi tonami na długości włosów. Dodatkowo, farba po pierwszym myciu zaczęła znikać, a po trzecim już praktycznie nie było po niej śladu. Niestety, dla mnie ten produkt okazał się pomyłką.
    Zalety:
    • kolor na mocno rozjaśnionych włosach odpowiada temu na opakowaniu
    Wady:
    • brak uzyskania koloru na ciemniejszych włosach
  • 3 listopada 2024 o 19:56
    Zgodna z opisem
    W 90% mam siwe włosy. Ten proces zaczął się,gdy miałam 25 lat. Takie geny, cóż tu dyskutować, więc notorycznie farbuję włosy. Sprawdzałam różne farby ale zdecydowanie najbardziej lubię Syoss zwłaszcza tą nową wersję z 4 japońskimi olejami. Farba jest bez amoniaku, więc nie czuć tego zapaszku ????podczas farbowania ???? Mój odcień to 4-86 czekoladowy brąz. Mam włosy do ramion i wystarczy mi jedno opakowanie. Dodatkowo mamy też małą saszetkę odżywki,ale jest to wystarczająca ilość na jeden raz. Farba dobrze się rozprowadza. Uzyskany kolor zgodny z opisem. Co do trwałości nie narzekam,nie wypłukuje się tak szybko, aplikuje następną farbę po 3 tygodniach czasami dłużej to zależy jak szybko widać odrosty. Po farbowaniu włosy są miękkie, lśniące i nie plączą się. Często poluję na promocję w Rossmanie ????
    Zalety:
    • długo utrzymuje się kolor
    • łatwa aplikacja
    • bez amoniaku
  • 17 września 2024 o 20:26
    Słaba
    Zakupiłam kolor burgundowy na poziomie 4 , farba bardzo dobrze rozprowadza się na włosach , nie szczypie i nie piecze na skórze głowy , kolor po spłukaniu był naprawdę piękny , lecz z każdym kolejnym myciem bym coraz jaśniejszy i jaśniejszy aż wypłukał się tak że zamiast czerwono fioletowych mam brąz , podejścia były trzy i za każdym razem wypłukuje się do brązu i to złotego , ręcznik przy każdym myciu czerwony , oraz ubrania gdy ma ktoś włosy dłuższe . Szkoda , bo myślałam że kolor po kolejnych farbowaniach utrzyma się dłużej . Raczej już nie kupię farby ponownie , a szkoda bo odcień jest naprawdę piękny a złotego brązu nie cierpię . Muszę szukać dalej , a ten odcień jest naprawdę ciężko dostępny . A i dodam jeszcze że bardzo dobrze pokrywa siwe włosy .
    Zalety:
    Wady:
    • Kolor szybko się wypłukuje
    • Jedną farbą starcza tylko na odrost
    Bpjvx
    12 sierpnia 2024 o 18:01
    Najlepsza drogeryjna farba, a mam wymagania
    Używam od dawna. W porównaniu do innych farb drogeryjnych przy tej się nie duszę. A przy innych markach musiałam głowe za okno wychylać, bo nie mogłam wytrzymać. To samo z farbowaniem skóry, jak innych nie mogłam domyć z twarzy tak ta mimo, że się gdzieś ubrudzi to przy myciu włosów wszystko ładnie schodziło. I znowu porównując do innych ta farba nie plącze mi włosów. Włosy po umyciu całkiem ładnie pachną. Mam włosy nawet gęste, długie, jedno opakowanie starcza na pokrycie dużego odrostu
    Zalety:
    • zapach (nie dusi mnie)
    • łatwo domywa się z twarzy po zaschnięciu
    • nie plącze włosów
    • wydajna
    Wady:
    • wad nie zauważyłam
  • 30 maja 2024 o 20:28
    Średniaczek
    Kilkukrotnie używałam farb z tej linii, głównie byly to odcienie blond. Jednak ostatnio miałam kilka lat przerwy. Aż do ostatniego miesiąca, kiedy siegnelam po farbę w odcieniu złocistą miedź / warm copper 6-76. I powiem szczerze, że po nałożeniu farby i wysuszeniu włosów kolor był bardzo podobny jak na opakowaniu, a więc piękna miedź. Niestety kolor nie jest trwały jak zapewniał producent, ponieważ dość szybko się zmywa. A sama farba dość znacząco przesusza włosy, co jest dla mnie wielkim minusem i rozczarowaniem, bo nie tego się spodziewałam po niej. Myślę że, brakuje w opakowaniu produktu pozadnej odżywki, która by wspomogla włosy przynajmniej na kilka myć po zainstalowaniu.