Podkłady

Bielenda Make-up Academie, Eco Fluid Liquid Foundation Płynny Eco Fluid

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 kwietnia 2024 o 23:26
    Zależy od dnia.
    Podkład znalazłam w zakupionym box'ie kosmetycznym. Od razu mnie zaciekawił. Szklana buteleczka z pompką, ekologiczny z zawartością 97% składników pochodzenia naturalnego, zapewnia ochronę mikrobiomu. Mam kolor 01, jasny beż, nie należy do najjaśniejszych, nie należę do najbledszych i mi odpowiada, nie ciemnieje. Ma lekką formułę i średnie krycie. Na skórze utrzymuje się przez ok 8-10 godzin. U mnie zachowuje się różnie. Mam suchą skórę i gdy pamiętałam o nałożeniu bazy nawilżającej wyglądał dobrze. Bez bazy robią mi się suche miejsca na twarzy i podkład się marze, zostawia smugi. Zawsze nakładałam go zwilżoną gąbeczką, wystarczy pompka do pokrycia całej twarzy. Plusem jest że zawiera filtry chroniące przed tzw. niebieskim światłem oraz filtr SPF 10. Ponieważ mam problem z doborem odpowiedniego podkładu, uważam że nie jest najgorszy.
  • 27 marca 2024 o 19:49
    Bardzo wydajny
    Fluid bardzo dobrze się rozprowadza. Jest rzadki przez co nie powoduje efektu maski na twarzy. Delikatnie zakrywa niedoskonałości I wyrównuje koloryt skóry. Idealnie współgra z prasowanymi pudrami. Na pewno kupię poraz kolejny.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze kryje
    • Lekki
  • 27 stycznia 2024 o 12:29
    Polecam
    Szklana zakrętka z pompką. Podkład ma lekką, delikatnie lejącą się konsystencję i delikatny zapach. Mój odcień to 01 jasny beż, który dla mnie jest zbyt jasny, ale ciemnieje o jakieś 2 tony. Ja i tak mieszam go z mikserem. Kosmetyk jest wegański, a 97% to składniki pochodzenia naturalnego. Dodatkowo zawiera filtr HEV, który chroni przed niebieskim światłem oraz 10 SPF, który chroni przed promieniowaniem słonecznym. Podkład ma średnie krycie i można go budować. Na skórze daje satynowe, naturalne wykończenie. Ładnie wyrównuje koloryt skóry zakrywając drobne niedoskonałości. Jest bardzo wydajny - niewielka ilość wystarcza na pokrycie twarzy. Dodatkowo należy do trwałych produktów. Utrzymuje się na skórze cały dzień z tym, że pod koniec wchodzi delikatnie w załamania skóry. Ogólnie całkiem przyjemny. Polecam.
    millane
    12 października 2023 o 12:29
    Ciemny
    Fajny fluid kryjący w szklanej butelce z pompką. Ładnie wygląda na skórze, dosyć naturalnie. Ma średnie krycie. Trzyma się ok.7-8h na tłustej skórze po przypudrowaniu. Niestety najjaśniejszy kolor wychodzi na ciemny, a dodatkowo się utlenia. Na minus konsystencja, u mnie zaraz po otwarciu zaczęła się rozwarstwiać, mimo że produkt był ciągle w terminie. Nie kupię ponownie, ponieważ nie ma dla mnie pasującego odcienia.
    Zalety:
    • krycie
    • naturalny wygląd
    Wady:
    • utlenia się
    • najjaśniejszy kolor jest ciemny
    • rozwarstwia się, dziwna konsystencja
    MagFifi
    12 września 2023 o 0:48
    Fajne krycie
    Szukałam podkładu, który dobrze kryje niedoskonałości a przy tym jest lekki i utrzymuje się cały dzień. Znalazłam właśnie taki MAKE-UP ACADEMIE ECO FLUID Płynny Fluid Naturalny od znanej i lubianej przezemnie marki Bielenda. Jego formuła zawiera 97% składników pochodzenia naturalnego, wspiera nasz mikrobiom do ochrony przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznych. Dodatkowa zawartość filtrów HEV i UV-SPF10 chroni nas przed niebieskim światłem emitowanym przez ekrany telewizorów, smartfonów i komputeró oraz promieniowaniem słonecznym. Jak się sprawdził u mnie ? Jestem mega z niego zadowolona. ???? Konsystencja jest lekka, ładnie stapia się z cerą nie tworząc efektu maski. Ma śliczny zapach i dobre krycie, ktore możemy budować dokładając kolejne warstwy, choć w moim przypadku jedna wystarczy. Mój odcień 01 Jasny Beż jaki posiadam jest troszeczkę jasny, wiec idealny dla bladziochów latem może pełnić rolę korektora by rozjaśnić ceredla osób z ciemną karnacją Bardzo ładnie wyrównuje koloryt skóry zakrawając przebarwienia, chrosty i wszystkie inne niedoskonałości. Nie wchodzi w zmarszczki i nie uwidacznia ich oraz nie zatyka porów za to bardzo fajnie je maskuje. Muszę przyznać że dawno nie miałam takiego podkładu, który daje tak naturalny efekt. Jest praktycznie nie widoczny na skórze a jednak trwały przez cały dzień. Sprawia że skóra wygląda zdrowo i promiennie. Plus za ładny desing i wygodną aplikacje za pomocą pompki.