WIZAŻ logo

3,6 (18)
4 hity!

Sephora

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    21 listopada 2025 o 18:05
    Jest OK
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Miałam większe oczekiwania co do produktu. U innych wyglądał jakby miał naturalne krycie "jak druga skóra". Według mnie krycie ma słabsze niż ludzie mówią. Mimo to produkt ma fajną formułę. Ponad to produkt ma świetne opakowanie i kolory.
    Zalety:
    • Fajna formuła
    • Dobre opakowanie
    • Duży wybór kolorów
    Wady:
    • Słabe krycie
  • 9 lipca 2025 o 18:32
    Podkład upiększający a nie kryjący, dla mnie idealny na co dzień.
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Nie ukrywam, że od dłuższego czasu znacznie bardziej odpowiadają mi podkłady, które cechują się bardzo delikatnym, praktycznie zauważalnym kryciem. Oczywiście taki produkt też nie może być byle jaki, stworzenie podkładu, który na pierwszy rzut oka może nic nie robi ale jednak daje efekt piękniejszej, zdrowszej skóry to też spora sztuka, dlatego postanowiłam przetestować kosmetyk z tej kategorii z wyższej półki. Na kosmetyk Eaze Drop czaiłam się od dłuższego czasu, nie miałam okazji testować wielu produktów od Rihanny ale te stosowane zrobiły na mnie spore wrażenie także śmiało mogę powiedzieć, że bardzo lubię kosmetyki od tego producenta. Podkład zakupiłam na stronie internetowej perfumerii Sephora. Jego cena regularna wynosi około 175 złotych, także jest to niemało. Produkt posiada bardzo ciekawe opakowanie o kanciastej formie, przypominające nieco łezkę albo kroplę. Jest bardzo prosty w swoim designie, ma kolor wersji na którą się zdecydowaliśmy. Dodatkowo umieszczono na nim logo producenta. Spośród tak wielu dostępnych opcji kolorystycznych ostatecznie zdecydowałam się na numerem 03. Jest to lekko żółty, jasny beż. Odcień ten bardzo dobrze wypadał na mojej skórze i jak dla mnie okazał się idealny. Podkład aplikowałam mokrą gąbeczką i zdecydowanie polecam ten sposób. Ma on dość wodnistą konsystencję, jest bardzo lekki tak, jak obiecuje producent. Sam poziom krycia jest naprawdę znikomy. Podkład sprawia, że lekkie zaczerwienienia czy zasinienia nie są już aż tak widoczne, ale dalej z łatwością można je zauważyć. Zdecydowanie nie jest to propozycja do osób lubiących mocniejsze krycie. Dla mnie jest to propozycja idealna, zwłaszcza na lato. Pozostawia widoczną strukturę skóry, jednocześnie upiększa ją i nadaje blasku. Produkt śmiało możemy zostawić też bez przypudrowania, wytrzymuje na buzi przez cały dzień, nie roluje się. Podkład od marki Fenty Beauty by Rihanna jak dla mnie jest świetną propozycją i jestem z niej jak najbardziej zadowolona. Zdecydowanie będę wracać do tego podkładu i śmiało mogę go polecić fanom delikatnego, naturalnego krycia. Jak dla mnie kosmetyk ten jest wart swojej ceny.
    • Aplikator
  • 31 października 2024 o 10:45
    FENTY BEAUTY BY RIHANNA - EAZE DROP
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo fajny lekki podkład do wyrównania kolorytu cery :) Osobiście używałabym go w lato, żeby nie męczyć buzi ciężkimi podkładami. Fajnie się rozprowadza gąbeczka i pędzlem Duzy wybór kolorów Daję efekt fajnie nawilżonej buzi Opakowanie starcza na długi czas :) Z wad zauważyłam że po 4/5 godzinach miejscami brakuje mi podkładu Bardziej traktowałabym to jako BB cream niż podkład.
    Zalety:
    • Duża gama kolorystyczna
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    31 października 2023 o 23:24
    Cakey i patchy
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ta marka zrobiła parę produktów hitów dla mnie, ale kupno tego było pomyłką. Nie używam podkładów. Najczęściej mam na twarzy spf z dodatkiem bazy z kolorem (Clarins SOS primer <3). Jak chce wiecej krycia to zdecydowanie Laura Mercier Oil free mosturizer pozostaje bezkonkurencyjna i żaluję że wypróbowałam to coś z Fenty. Skusił mnie kolor- mam najjaśniejszy 1. Kolor tak bardzo blado jasny, niespotykany w ofercie innych firm. Śliczny. Formuła bardzo płynna (dla mnie to plus bo łatwiej rozprowadzić ceńką warstwę), ale co z tego skoro nie jestem w stanie go rozprowadzić równo. W najlepszym wypadku zrobi takie mini kropeczki pigmentu (zdjęcie nosa z boku). Zbiera sie w porach i w wszystkim co spotka. Mieszam moje produkty do twarzy, uzywam primerów, pudrów i setting spreyów z różnej półki cenowej i tak jak zawsze domieszam Laurę Mercier to jest lepiej i wszystko sie gładko rozprowadza, to tu sytuacja jest odwrtona. Myslałam że zużyję go w formie mieszania z za ciemnymi produktami bo jest tak pieknie jaśniutki ale teraz to juz sama w to watpię, po tych wszystkich próbach. Ja wiem ze każdy kosmetyk kolorowy zbierze się pod noskami od okularów i nie wymagam cudów. Ale użyłam go już solo i w różnych kombinacjach, także nakładany w różny sposob i zawsze jak mam go na twarzy to wyglądam gorzej niż z innymi moimi mazidłami. Eaze Drop'Lit All-over Glow Enhancer który zgodnie z pomysłem marki mam mieszać, zależnie czy mi trzeba bardziej glow czy mat, też mam i też używałam razem. Nie pomaga, a nawet gorzej pod pewnynmi względami. Jak dla mnie to efekt przeciwny "blurring". Smuteczek.
    Zalety:
    • Kolor odcienia 1
    • Zbiera sie w porach
    • Nie współpracuje
    • Cakey
    • Patchy
    • Brzydko matowy
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    22 września 2023 o 0:02
    Wspaniały!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Jednym zdaniem: Moja twarz tylko ładniejsza. "Podkład" kupiłam z tiktokowych poleceń, pierwsze co mnie bardzo ucieszyło to duży wybór odcieni, przez co w łatwy sposób mogłam dobrać odpowiedni dla mnie. Produkt wydajny, ładnie przykrywa moje zaczerwienia, a także lekkie niedoskonałości, nie robiąc efektu maski. Idealnie sprawdza się z innymi kosmetykami, nic się nie wazy, ani nie roluje. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ nigdy nie lubiłam uczucia podkładu na twarzy, a z tym produktem zdecydowanie nie czuć jakby coś się na niej miało. W ciągu dnia nie wyświęca się, pozostawia skórę promienną i naturalną, oraz nie ściera się (a pudru nie używam zbyt często)
    Zalety:
    • wiele odcieni do wyboru
    • wygodne opakowanie
    • nie wysusza skóry
    • nie wyświęca się, pozostawia twarz promienną, nie matową

szukaj