Kremy i maski do stóp

notino.pl
Eveline Foot Care Med Regenerujący Krem-maść Stopy

• 21 sierpnia 2024 o 13:04
    Świetny!
    Od jakiegoś czasu staram się wyrabiać nawyk regularnego dbania o stopy i w związku z tym kupiłam właśnie recenzowany krem. Skusiła mnie korzystna cena, obietnice producenta oraz spora pojemność (100 ml). Muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę! Kremu używam regularnie 3-4 razy w tygodniu na noc. Do tego raz na 2-4 tygodnie wykonuję sama pedicure, w tym ścieram pięty pilnikiem elektrycznym. Takie połączenie sprawia, że cieszę się gładkimi stopami przez cały rok. :) Krem jest bardzo treściwy, ale wchłania się szybko i nie ma nieprzyjemnego efektu śliskich stóp. Po regularnym stosowaniu pięty zyskują gładkość - systematyczność naprawdę daje efekty, polecam!
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Bogaty skład
    • Szybkość wchłaniania
    • Efekty przy regularnym stosowaniu
    Wady:
  • 2 sierpnia 2023 o 12:20
    Bardzo fajny krem!
    Ogólnie codziennie używam kremu do stóp, ale któregoś razu zaniedbałam i pojawiły mi się suche miejsca na piętach. Ten krem poradził sobie z nimi błyskawicznie! Zmiękcza skórę i wygładza. Jest raczej gesty, ale bardzo dobrze się go rozprowadza i nie ma problemu z wchłanianiem. Ma malutkie, czarne kuleczki, które przez chwilę robią czarne smugi, ale bardzo szybko się rozprowadzają i nic nie widać. Zapach ma eukaliptusowo-mentolowy, ale przy aplikacji nie czuję go w ogóle, bo nakładam go od razu na stopę i rozcieram drugą, nie rozprowadzam dłońmi ???? Także do nosa ma daleko. Opakowanie to tubka z zatrzaskową klapką, czyli dla mnie najwygodniejsza opcja.
    MiiLily
    16 lipca 2023 o 8:11
    Bajera !
    Dawno nie miałam tak fajnego kremu do stóp. Zakupiony przy okazji zakupów aptecznych jednak widziałam jego na półce chociażby w drogerii Hebe. Krem w pełni realizuje moje potrzeby. Krem ma zbitą konsystencję mimo to fajnie się wchłania pozostawiając skórę miekką, nawilżoną i odżywioną jeszcze następnego dnia. Ma dość mocno wyczuwalny mentolowy zapach przy wycisnieciu z tubki, jednak gaśnie po jakimś czasie. Proste opakowanie w postaci tubki ułatwia wykorzystanie produktu do końca. Krem jest wydajny. Z pewnością wrócę do niego.
    Zalety:
    • działanie
  • 12 lipca 2023 o 15:03
    Odkrycie!
    Krem dostałam w gratisie do zamówienia na stronie producenta. Lubię kremy do stóp i stosuję je regularnie, więc ciekawa byłam jego efektów. Produkt zamknięty w tubce, z której łatwo aplikuje się odpowiednią ilość. Ma drobinki, które zaraz zanikają i nie są wyczuwalne na stopie. Ja każdy krem aplikuję tak samo - nakładam na stopy i po chwili zakładam grube skarpetki, więc pewnie jakaś część wchłania się też w materiał. Krem wystarczył mi na wiele aplikacji. Przy codziennym, regularnym stosowaniu szybko zauważyłam efekty - nie pamiętam kiedy ostatni raz cieszyłam się tak miękkimi stopami w dotyku. Skóra stała się nawilżona, gładka i odżywiona. Nie spodziewałam się tak świetnych efektów! To zdecydowanie mój nr jeden w pielęgnacji stóp. Cieszę się że otrzymałam go w gratisie bo normalnie nie zwraca uwagi - przyznam szczerze że często łapię się na kolorowe opakowania czy chwytliwa nazwę. Tu nic takiego nie ma ale to co krem zrobił z moimi stopami zasługuje na promowanie.
  • 25 marca 2023 o 19:19
    Przyjaciel w trosce o miękkie stópki
    Z pewnością różne kremy fajnie dbają o skórę stóp, ale spotykałam się jak dotąd z wieloma, które powodowały dodatkowe problemy. Na przykład stopa nawet następnego dnia po użyciu ślizgała się z butach, jak naolejona. Albo z kolei była tępa w dotyku, dopóki nie zmyliśmy produktu. Tutaj aplikacja jest bezproblemowa, chwilę po nasmarowaniu stóp możemy wrócić do innych czynności, bo krem jest wchłonięty, a stopa od razu w dotyku przyjemna i miękka. Myślę, że jeszcze do tego produktu wrócę, bo naprawdę działał nie powodując innych dyskomfortów.