Emulsje, esencje i boostery

Bielenda Beauty CEO, Krem + tonik nawilżający `Drink Me Up`

HOBB
Bielenda Drink me up - krem+tonik nawilżający

• 3 lipca 2024 o 15:52
    Świetny na lato! Lekka i przyjemna formuła
    Od 2 miesięcy regularnie stosuję krem-tonik nawilżający Bielenda Beauty CEO Drink Me Up i muszę przyznać, że to mój hit kosmetyczny tego lata! Produkt ten zachwycił mnie swoją delikatną formułą, szybkim wchłanianiem i doskonałym nawilżaniem. Drink Me Up to krem-tonik w formie mgiełki, co czyni go niezwykle wygodnym w użyciu. Mgiełka jest delikatna i przyjemna dla skóry, a sam produkt błyskawicznie się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Już po pierwszym zastosowaniu zauważyłam, że moja skóra jest wyraźnie nawilżona, miękka i promienna. Krem-tonik doskonale sprawdza się zarówno rano, jako baza pod makijaż, jak i wieczorem, jako element pielęgnacji przed snem. Szczególnie polecam ten produkt na lato, kiedy skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia i odświeżenia. Lekka formuła mgiełki nie obciąża skóry i zapewnia przyjemne ochłodzenie w upalne dni. Dodatkowym Drink Me Upposiada naturalne składniki takie jak woda kokosowa i kwas hialuronowy. Bielenda Beauty CEO Drink Me Up to idealny krem-tonik dla każdego rodzaju cery, a szczególnie polecam go osobom szukającym lekkiego i nawilżającego produktu na lato. Produkt ten spełnił wszystkie moje oczekiwania i z pewnością na stałe zagości w mojej kosmetyczce!
    Zalety:
    • Delikatna formuła
    • Szybkie wchłanianie
    • Doskonałe nawilżenie
    • Wygodna forma mgiełki
    • Naturalny skład
    • Przystępna cena
    • Idealny na lato
  • 21 maja 2024 o 21:14
    Przyjemny produkt
    Ten produkt idealnie sprawdzi się dla skór, które potrzebują delikatnego nawilżenia. Produkt jest bardzo lekki, idealnie sprawuje się solo lub pod krem. Konsystencja przypomina mleczko, nie jest to taki typowy wodnisty tonik. Dzięki obecności kwasu hialuronowego można odczuć przyjemne nawilżenie skóry. Dobrze radzi sobie też z lekko zaburzoną barierą hydrolipidową. Jest to też świetna opcja na wyjazd, gdy nie chcemy brać wielu kosmetyków. Opakowanie jest bardzo poręczne i szczelne, nic się nie wylewa. Jedyna rzecz, która mogłaby zostać zmieniona to aplikator. Produkt jest też bardzo wydajny a zapach przyjemny, słodki.
    Zalety:
    Wady:
    • Aplikator- nie pozwala na psiknięcie bezpośrednio na twarz, nie da się dozować produktu małymi partiami. Producent zapewnia delikatną mgiełkę, jest to jednak mocne psiknięcie jednym strumieniem. Lepszym rozwiązaniem byłaby pompka.
    Drogeria Cocolita.pl
    Manta21
    11 listopada 2023 o 18:44
    Dla mnie bez szału
    Specyfik ten kupiłam jakiś czas temu zaciekawiona jego multifunkcyjną formułą. Jestem fanką marki Bielenda i praktycznie muszę wypróbować każdą nowość. Tu niestety nie było fajerwerków. Zapach fajny, nie wiem czemu skojarzył mi się z vibovitem???? Jeśli chodzi o aplikacje to ja nie miałam problemu, krem nie rozbryzgiwał się na boki. Ale nie robił nic. Tzn, rozświetlał twarz, ale mam wrażenie, że było to sztuczne. Krem zostawiał lepki film na twarzy i nie nawilżał
  • 3 lipca 2023 o 19:24
    Idealny na lato!
    Krem + tonik Bielenda Beauty CEO jest moim letnim odkryciem. Jestem posiadaczką mieszanej cery i latem stawiam na lekkie konsystencje, które będą nawilżać i szybko się wchłaniać, bez powodowania tłustości skóry. Produkt zamknięty jest w buteleczce z pompką. Myślę, że w tym przypadku jest to dobre rozwiązanie, gdyż produkt jest bardzo płynny. W konsystencji przypomina mleczny tonik i taki też ma odcień. Niestety nie lubię zapachu tego produktu, jest mdły, przypomina farmaceutyczny zapach. Toniko-krem ma bardzo lekką, (jak wspomniałam) wodnistą konsystencję. Bardzo szybko się wchłania i dobrze nawilża przy tym skórę. Produktu można używać na wiele sposobów. Cery tłuste mogą używać go solo, suche raczej jako dodatkowe wsparcie. Ja nakładam go rano pod krem z filtrem, gdyż mój SPF nie jest mocno nawilżający. Krem-tonik Beauty CEO w połączeniu z nietłustym krem z filtrem jest idealnym combo! Skóra wygląda świeżo, a makijaż idealnie na nim leży.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • połączenie właściwości toniku z kremem
    • dobrze nawilża
    • idealny na lato dla cer mieszanych i tłustych
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 czerwca 2023 o 23:00
    średniak
    Kosmetyk kupiłam zachęcona dobrymi opiniami. Liczyłam, że będzie to coś lekkiego, podbijającego nawilżenie. Okazało się, że po części się nie zawiodłam. Tonik faktycznie jest bardzo lekki, jednak nie wyobrażam sobie używać go zamiast kremu, jak sugeruje producent. Jest zdecydowanie za mało treściwy, uczucie nawilżenia jest leciutkie, a dodam, że mam cerę bardzo tłustą, dlatego lekka konsystencja jest czymś przeze mnie bardzo pożądanym, ten produkt był dla mnie jednak zdecydowanie ZA lekki. Dodatkowo, nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że potęgował u mnie powstawanie niedoskonałości. Przeszkadzał mi również jego mdły zapach. Podsumowując, produkt jest mi po prostu obojętny, może używałabym go dla leciutkiego podbicia nawilżenia, gdyby nie moje podejrzenia co do jego powodowania wysypu.
    • zamysł producenta
    Wady:
    • bardzo niewielkie działanie nawilżające
    • potęgowanie niedoskonałości