Kremy pod oczy

L'Oreal Paris Age Expert, 50+ Eye Cream Ekspert Wieku, Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 50+ (nowa wersja)

Pachnidelko
Loreal L'Oreal Ekspert Wieku 55+ - krem pod oczy 15ml
L’Oréal Paris De Ekspert Wieku 55+ Krem pod oczy 15 ml
Loreal L'Oreal Ekspert Wieku 55+ - krem pod oczy 15ml
Loreal Ekspert Wieku Krem pod Oczy 60+ 15ml

• 18 grudnia 2024 o 14:32
    W porządku
    Krem używałam jako kuracja dla mojej skóry pod oczami, bo choć jestem poniżej widełek wiekowych, to moja cera potrzebowała doładowania składnikami odżywczymi. Krem dostajemy w wygodnej małej tubce, krem się łatwo dozuje, wystarczy niewielka ilość, szybko się wchłania. Konsystencja jest dość gęsta, ale nie jest toporna, można szybko też nałożyć makijaż. Miałam wrażenie, że skóra pod oczami jest otulona i dobrze zaopiekowana. Zmarszczki mimiczne się wygładziły, skóra lepiej wygląda, jest bardziej nawilżona i jędrna. Raczej za słaby jak na krem dla cery dojrzałej i wymagającej, tak mi się przynajmniej wydaje, choć mogę się mylić. Jako turbo kuracja dla kobiet zbliżających się do 40 r.ż. to bardzo polecam. Krem mnie nie uczulił, nie powodował podrażnienia czy szczypania oczu, łzawienia, światłowstrętu.
  • 12 kwietnia 2023 o 15:30
    Po prostu - dobry
    Kupiłam w promocji za ok. 17pln. Zwyczajna plastikowa tubka, 15ml (wygodne, standardowe podanie bez udziwnień na duży plus). Krem ma dosyć bogatą konsystencję, ale ładnie się wchłania, zapachu nie wyczuwam. Nie podrażnia, nie powoduje opuchlizny, ładnie zgrywa się z makijażem i jako tako utrzymuje pod makijażem (podkład, puder setujący, cienie; nie używam korektorów i baz) poziom nawilżenia. Na noc stosuję pod niego nawilżający żel, bo samodzielnie taki trochę "suchy" mimo bogatej konsystencji. Nie zauważyłam zmniejszenia zmarszczek, gdyż on ich nie niweluje, jedynie wygładza w momencie stosowania. Prawie już kończę moją tubeczkę - wystarczyła na trochę ponad miesiąc (dosyć dużo go nakładam aby poczuć efekt nawilżenia). Ponownie nie kupię, ponieważ istnieje wiele innych i tańszych takich, jak nie lepszych produktów. W regularnej cenie za drogi jak na swoją normalność.
  • 26 listopada 2022 o 16:34
    Świetny krem pod oczy, ale do wieczornej pielęgnacji.
    Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy z serii Ekspert Wieku 50+ marki L`Oreal Paris to mój ulubiony krem pod oczy, który stosuję w codziennej wieczornej pielęgnacji. Krem pod oczy ma bogatą konsystencję, dzięki czemu po aplikacji przez bardzo długi czas czuję efekt nawilżenia i odżywienia skóry pod oczami. Skóra w trakcie regularnego stosowania staje się bardziej elastyczna i gładka, przez co drobne linie i zmarszczki stają się coraz płytsze. Niestety jedyną wadą produktu jest to, że nie współgra on z serum pod oczy oraz z produktami do makijażu np. korektor za co muszę odjąć 1 gwiazdkę. Dlatego też nie stosuję tego kremu na dzień. Opakowanie kremu jest wygodne w codziennym użytkowaniu. Cena kremu jest przystępna i często dostępna w promocji.
    Zalety:
    • nawilża, spłyca linie i drobne zmarszczki
    • dobrze uelastycznia
    • wygodna w aplikacji
    Wady:
    • nie współgra z serum pod oczy oraz z korektorem