WIZAŻ logo
Kremy pod oczy

AA 5 Repair Technologia Wieku, Złota Kuracja, Krem pod oczy napinająco-odżywczy 60+

3 (2)

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 7 maja 2026 o 18:31
    Tak,tak, tak
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To krem dla Pań w dojrzałym wieku, więc nie dziwi mnie opinia negatywna, bo ten krem nie był przeznaczony dla młodej osoby. To typowy krem dla suchej skóry pod oczy. Naprawdę robi robotę. Nakładam go na noc dość grubą warstwę jak maskę,a pi przebudzeniu moje oczy wyglądały naprawdę świeżo, ładnie nawilżone i wygładzone oczywiście zmarszczki nie znikną jestem realistką i nawet tego nie oczekiwałam. Formuła kremu jest treściwa,bezzapachowa i mleczna. Bogate składniki jak złoto i ceramidy widocznie regenerowały skórę pod okiem jak i na powiece. Krem nie szczypał i nie podrażnia. Zdarzyło mi się też kilka razy użyć pod makijaż,ale musiałam niewielką ilość aplikować. Nie zauważyłam, żeby się rokował. Dla mnie to krem na 5.
    Zalety:
    • dobrze odżywia skórę wokół oczu
    • nie podrażnia
    • niska cena
    Wady:
    • przy sincach nie ma dużej różnicy
  • 27 maja 2023 o 21:19
    Nie, nie, nie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Mam problem z kremami pod oczy, bo jakich bym nie użyła to i tak nie ma spektakularnych efektów. Czego oczekuję? Nie mam wygórowanych wymagań. Chciałabym odczuwalnego nawilżenia i odżywienia, a co za tym idzie redukcję drobnych linii, które są widoczne, gdy skóra jest sucha, napięcia i ukojenia. Czegokolwiek, co sprawi, że skóra będzie lepiej wyglądała. I chociaż mam kilka dekad mniej niż osoba, do której adresowany jest ten krem, pomyślałam - wg zasady, że krem pod oczy dobieramy nie tyle do wieku ile do potrzeb skóry - że ten przeznaczony do innej grupy wiekowej będzie silniejszy i może będzie widoczny jakś efekt. Ale niestety - po wklepaniu pod oczy krem się wchłania i skóra jest dokładnie taka, jaka była wcześniej - sucha, nie napięta i nie odżywiona. Krem ma dwa plusy: koi skórę (nie każdy krem robi nawet to) i łatwo się wklepuje (niektóre kremy mają tak beznadziejną konsystencję, że trudno je rozprowadzić pod oczami). Niestety to i tak o wiele za mało.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

szukaj