Balsamy do ciała

Rituals The Ritual of Karma, Lotus Flower & White Tea, 48h Hydrating Body Cream Krem do ciała `Kwiat lotosu & biała herbata`

Pachnidelko
notino.pl
Sephora
Rituals - The Ritual Of Karma - Krem Do Ciała - The Ritual Of Karma Body Cream 220ml - Dla Kobiet

• 20 stycznia 2024 o 14:13
    Szybko się wchłania i pozostawia przyjemny zapach
    Balsam do ciała i zapachu kwiat lotosu i białej herbaty szybko się wchłania. Nie pozostawia lepkiej warstwy. Zapach przyjemny, delikatny długo utrzymuje się na skórze. Produkt wydajny. Nie podrażnia skóry. Seria rituals of karma jest moją ulubioną ze względu na zapach. Uwielbiam zapach herbaty i lotosu. (inne zapachy w marce również są ładne, ale ten jest moim ulubieńcem) Krem jest treściwy, koloru białego. Nawilża i odżywia skórę pozostawiając ją miękką, gładką i pachnącą. Zalety: Nawilża Odżywia Zapach Konsystencja Wydajny Szybko się wchłania
    matii33
    12 października 2023 o 18:42
    wspaniały krem do ciała
    Nie wiem co mają w sobie produkty z Rutuals ale ja je uwielbiam, to już kolejny testowany przez mnie produkt tej marki i po raz kolejny świetnie się u mnie sprawdził. Jest to krem do ciała o zapachu kwiatu lotosu i białej herbaty. Zapach piękny, chociaż wiem, że to indywidualna sprawa, ale ja przepadłam. Ja miałam mniejszą pojemność 70 ml w tubce. Trochę nie poręczne było używanie, bo nie lubię odkręcać, zakręcać zakrętkę w momencie używania produktu. Konsystencja gęsta, kremowa, ale pięknie się rozprowadzała na ciele , szybko wchłaniała. Bardzo miłe odczucie nawilżenia, zmiękczenia skóry, odczuwalne przez dłuższy czas, myślę, że spokojnie 24 godziny a nawet dłużej. Bardzo przyjemny kosmetyk, do którego wrócę na pewno. Przez to, że był treściwy, kremowy to trochę mało wydajny, albo może ja miałam go za mało i szybko sie skończył. Polecam gorąco.
    Zalety:
    • efekty po zastosowaniu, cera bardzo mięciutka, delikatna, aksamitna wręcz w dotyku
    • długi efekt po zastosowaniu
    Wady:
    • brak uwag