Serum do twarzy

Clarins Double Serum, [Traitement Anti-Age Le Plus Complet], [Complete Intensive Anti-Ageing Treatment] Podwójne serum przeciwzmarszczkowe

E-Glamour.pl
Clarins Przeciwstarzeniowe serum do twarzy - Double Serum Complete Intensive Anti-Ageing Treatment Przeciwstarzeniowe serum do twarzy - Double Serum Complete Intensive Anti-Ageing Treatment
Clarins Serum Double Serum Globalna Esencja Przeciw Oznakom Starzenia się Skóry Serum
Clarins Double Serum Complate Age Control Serum Przeciwstarzeniowe 30ml

• 1 kwietnia 2025 o 9:10
    Hit pielęgnacji
    Naprawdę godny polecenia produkt. Świetnie wygładza i odżywia skóre,przy czym staje się miękka i widocznie rozświetlona. Idealny produkt niestety sporo kosztuje . Otrxymałam go rok temu w prezencie . Świetnir się sprawdził i napewno zakupie kolejne opakowania jak tylko będzie gdzieś w promocji.
    Zalety:
    • Świetne serum na noc
    • Działa nawilżająco i wygładzajaco
  • 2 marca 2025 o 0:20
    Bardzo dobre serum
    Przezroczysta butelka z pompką umożliwia pełne wykorzystanie produktu. Jest dość tłusty stosowałam na noc. Nawilża ale bez przesady. Nie widać takiego wow, nie zmienia to faktu że jest lepsze niż inne i chętnie do niego wrócę
    Zalety:
    • Działanie
    W perfumerii
  • 5 listopada 2024 o 23:05
    Niezastąpione
    Dostałam kilka próbek Double Serum jako dodatek do innych zakupów kosmetycznych. Spróbowałam i przepadłam.... Jestem dojrzałą osobą i taką też mam cerę. Poza tym, że pojawiają się zmarszczki, skóra nie jest już taka jędrna, zawsze borykałam się ze skłonnością do niedoskonałości, rozszerzonymi porami, naczynkami. 7 dni używania próbek serum spowodowało widoczną poprawę stanu skóry. Zmarszczki nie zniknęły oczywiście, ale zniknęły wszystkie niedoskonałości. I to mnie zmotywowało do zakupu pełnowymiarowego opakowania. Moim zdaniem efekty działania serum najbardziej będą widoczne na dojrzałej skórze. Mimo dość oleistej formuły serum absolutnie nie zapycha. Zdecydowanie poprawia kondycję skóry, rozświetla, regeneruje i odżywia. Serum używam na noc i rano skóra jest miękka, delikatna i zdrowa. W tej chwili kończę już 3 duże opakowanie i nie będzie to moje ostatnie. Nigdy nie miałam tak ładnej cery jak teraz na stare lata, gdy odkryłam i zaczęłam stosować double serum Clarins
    Ata77
    8 marca 2024 o 17:39
    Polecam
    Moja pielęgnacja to różne półki cenowe, nie zmienia się jednak jedno: lubię próbować i testować. To serum miałam już kiedyś w formie próbek. I nie zawiodło. Obecnie jako dumna posiadaczka dojrzałej (już) cery doceniam je bardziej. Stosuje w ramach pielęgnacji nocnej przed nałożeniem kremu. Serum ma gęstą oleistą formułę, potrzebuje czasu na wchłonięcie, wybieram więc wieczór jeśli chodzi o porę stosowania. Zapach (subiektywnie): delikatnie kwiatowo-owocowy. Opakowanie (luksusowe, nie inaczej) ma dozownik (oznaczenie dużej i małej kropli). I tak!!!! Mała kropelka wystarczy na pokrycie całej twarzy! Kiedy potrzebuję więcej nawilżenia i skóra jest odczuwalnie ściągnięta - decyduję się na większą "porcję". Zatem: WYDAJNOŚĆ. Co daje mi to serum? Skóra jest zauważalnie nawilżona, miękka i rozświetlona, minimalizuje widoczność porów. W zasadzie mogłabym się obyć bez kremu po zastosowaniu. Nie zapycha, nie uczula.
  • 29 maja 2023 o 13:28
    Moje serum numer jeden
    Testowałam dziesiątki serum o najróżniejszych właściwościach i z każdej półki cenowej, ale Double Serum to absolutny hit i numer jeden dla mojej skóry. Serum otrzymałam w prezencie - znałam oczywiście opinię (serum jest bardzo znane), ale podeszłam do niego dość sceptycznie. Zawsze lepiej sprawdzić coś na własnej skórze. Serum jest zapakowane w plastikową buteleczkę z pompką - kosmetyk posiada dwie fazy, które mieszają się ze sobą w trakcie dozowania produktu. Świetnym pomysłem jest zastosowanie możliwości wyboru dozowania mniejszej lub większej ilości serum - duża i mała kropla na górze butelki. Można przy tym trochę wpłynąć na wydajność kosmetyku - ja miałam butelkę 50 ml serum i używałam go rano i wieczorem - starczyło na ponad dwa miesiące. Double serum działa już od pierwszego użycia - ja zauważyłam poprawę wyglądu praktycznie od razu - skóra nabrała cudnego zdrowego blasku, w jedną chwilę wyglądała młodziej. Serum ma również bardzo ładny, przyjemny zapach, który jest dodatkowym plusem. Dość szybko się wchłania i świetnie współpracuje z kremami do twarzy - przy cerze mieszanej obawiam się zapychania skóry szczególnie przy bogatszych konsystencjach, ale w tym wypadku nie było o tym mowy. Serum idealnie współpracuje również z cerą mieszaną. Serum nie tylko nadaje blask i młodszy wygląd skóry, ale również świetnie nawilża oraz odżywia skórę. Jak dla mnie robi wszystko to co powinno robić idealne serum do twarzy. Nie mogę się doczekać kiedy znowu zacznę go używać. Jedyny minus Double Serum to niestety wysoka cena.
    Zalety:
    • Bardzo dobrej jakości opakowanie z pompką
    • Możliwość wyboru ilości dozowania serum
    • Bardzo przyjemny zapach
    • Dość szybko się wchłania
    • Świetnie współpracuje z kremami do twarzy
    • Daje efekty od pierwszego użycia
    • Nadaje blask i zdrowy wygląd skóry
    • Świetnie nawilża i odżywia
    • Skóra po użycia wydaje się odmłodzona
    • Nie zapycha i nie podrażnia
    • Dobra wydajność
    Wady:
    • Wysoka cena serum