Wszystkie składniki:
aqua, cyclopentasiloxane, glycerin, ethylhexyl triazone, pentylene glycol, isohexadecane, glyceryl stearate, butyl methoxydibenzoylmethane, peg-100 stearate, octocrylene, dicaprylyl carbonate, dibutyl adipate, hydrogenated polydecene, cetearyl alcohol, porphyridium cruentum culture conditioned media, myristyl myristate, butyrospermum parkii butter, adansonia digitata seed oil, oenothera biennis oil, perilla ocymoides seed oil, tocopheryl acetate, palm kernel glycerides, squalane, behenyl alcohol, palmitic acid, stearic acid, lecithin, panthenol, cetyl alcohol, lauryl alcohol, myristyl alcohol, ceramide np, rosa centifolia extract, centella asiatica leaf extract, jasminum officinale extract, bellis perennis extract, allantoin, ornithine hcl, carnosine, glycine, histidine, lysine, calcium gluconate, magnesium gluconate, cupric chloride, manganese chloride, tocopherol, triethanolamine, magnesium aluminum silicate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, xanthan gum, butylene glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, ci 77891, ci 42090, ci 19140, silica