Bazy pod makijaż

Bielenda Make-Up Academie, Bronze Base, Brązująca baza pod makijaż z efektemm słonecznej cery

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2021 o 20:13
    Ta baza akurat mnie nie zachwyciła,
    Ta baza, spośród wszystkich jakie testowałam, wypadła najsłabiej. Byłam zadowolona z jej działania, nawilża skórę, nadaje jej promienisty wygląd, ale ten efekt brązujący jest moim zdaniem nieco "brudny" - po nałożeniu podkładu można to wyrównać, ale nie jest to według mnie komfortowy i pożądany efekt. Tę bazę przez to kupiłam tylko raz, gdzie w innych wariantach katuję raz za razem. Cerę mam normalną i kolor całkiem średni - ani nie jasna, ani nie ciemna, więc wydaje mi się, że bledsze osoby powinny uważać.
  • 11 lipca 2019 o 13:29
    Jedna z gorszych.
    Zachwycona wyglądem tej bazy bez namysłu ją kupiłam i to nie był dobry wybór. Co prawda łatwo ją się rozprowadza ale ani na chwilę nie przedłuża trwałości makijażu a co gorsza po zastosowaniu bazy jak nałożyłam na nią podkład bez różnicy czy ręką czy gąbeczką pokazywały mi się na twarzy po prostu plamy co wyglądało bardzo nieestetycznie. Dodatkowo baza jest mocno wodnista.
  • 23 czerwca 2019 o 18:11
    Nie dla mnie
    Niestety ale w moim przypadku baza się nie sprawdziła. Niestety wcale nie przedłuża trwałości makijażu, miałam wrażenie że moja skóra się lepi i jest obciążona. Dodatkowo opakowanie jest beznadziejne. Wracając ze sklepu miałam w torebce tą baze. Kiedy otworzyłam torebkę połowa bazy była poza opakowaniem. Bardzo delikatnie odkręca się ten dziubek więc trzeba uważać. Resztki produktu ciężki wydobyć. Jest to wręcz niemożliwe
    Zalety:
  • 29 marca 2019 o 14:19
    Zdecydowanie nie pod makijaż
    Nie stosuję często baz pod makijaż, jednak postanowiłam przetestować również ten produkt. W moim przypadku ten produkt zdecydowanie nie nadaje się pod makijaż. Po nałożeniu bazy, a następnie podkładu cera robi się strasznie nienaturalnie ciemna. Producent zapewnia, że produkt nadaje skórze słonecznego blasku, jednak po nałożeniu nawet lekkiego makijażu wyglądam jakbym samą głową siedziała w solarium. Pod makijaż 3 razy nie! Jednak już jako samodzielny produkt, baza jest naprawdę fajna :) Tak stosuję ją, kiedy wiem, że nigdzie nie wychodzę, a chcę rozjaśnić skórę. Wtedy naprawdę rozpromienia ją słoneczny blask ;) Sama konsystencja produktu jest bardzo przyjemna i szybko się wchłania. Opakowanie bardzo ładne i poręczne. Akurat moje opakowanie czasem trudno otworzyć i przy próbie otwierania odkręca się dozownik. Jednak myślę, że jest to wada jednostkowa ;) Produkt jest bardzo wydajny. Na moją twarz w zupełności wystarczą dwie dozy produktu.
    W strefie wolnocłowej
  • 4 marca 2019 o 20:11
    Lekko nawilza ale nie przedluza trwalosci makijazu
    Mam cere tlusta. Prawie kazdy podklad szybko splywa mi z twarzy w przeciagu 2-4 godzin. Ciezkie matujace podklady wytrzymuja dluzej ale bardzo mnie postarzaja (Mam 32 lata). Nie nakladam kremu na dzien bo natluszczaja mnie jeszcze nardziej. Kolezanka poradzila mi baze pod makijaz. Miala dodac mojej twarzy blasku, nawilzenia i rownoczesnie trzymac podklad dluzej. Dodam ze kolezanka ma 20 lat. W jej przypadku baza sie sprawdza u mnie srednio. Owszem nawilza moja twarz lzej niz krem i ulatwia nakladanie podkladu ale na tym koniec. Nie przedluza twalosci makijazu i nie rozswietla.
    Zalety:
    • 1. Ladny wyglad butelki i bazy z kuleczkami.
    • 2. Lekko nawilza ale nie natluszcza wiec sprawdza sie lepiej niz krem na dzien pod makijaz (cera tlusta)
    • 3. Wystarcza na dlugo
    • 4. Szybko sie wchlania
    • 5. Lekko wygladza skore co ulatwia nakladanie podkladu.
    • 6. Przystepna cena w porownaniu do wydajnosci.
    Wady:
    • 1. Nie bronzuje
    • 2. Nie rozswietla
    • 3. Brak efektu wypoczetej skory