WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Dr. Jart+ Hydration Lover, Hydrating Wrapping Rubber Mask Maska nawilżająca w płacie

Ewe_ef
    24 kwietnia 2021 o 21:53
    uwielbiam maski Dr. Jart+
    nie przepadam za maskami w płachcie. Czuję się jak bym założyła mokre ubranie, w dodatku duża część ich spada. Ta jest inna - silikonowa, w dwóch częściach. Najpierw zakładamy tą dolną, na nią górną. Świetnie się dopasowuje do skóry, przylega nawet w okolicach nosa. Są idealne przed profesjonalnym make upem i wielkim wyjściem. Niebieska i żółta odżywia, nawilża moją skórę, a różowa działa mega napinające. Makijaż trzyma się dłużej - warto zainwestować zamiast bazy pod podkład.
    Zalety:
    • odżywia
    • nawilża
    • nie spada
    • dużo produktu w opakowaniu (starcza również na szyję)
    • warta swojej ceny
  • 24 kwietnia 2020 o 11:32
    "Gumowe" nawilżenie dla skóry
    Kocham maski Dr Jart+. Czy są drogie? Tak. Czy są warte swojej ceny? TAK! Są warte każdego wydanego grosza. Nie powiem, że mój portfel nie płaczę gdy je kupuję, ale moja twarz jest mi za to wdzięczna. Maska jest naprawdę intensywnie nawilżająca, a nawilżenie utrzymuje się bardzo długo (w moim przypadku nawet do 2 dni!), a moja skóra jest promienna i odżywiona po jej zdjęciu. Kształt maski idealnie dopasowuje się do twarzy, a gumowa struktura maski sprawia, że nasza skóra pochłania maksymalną ilość jej wartości odżywczych.
    Zalety:
    • działanie, działanie i działanie (super hiper nawilżenie);
    • przyjemne chłodzenie (gdy maska trzymana jest w lodówce);
    • odżywienie skóry.
    Wady:
    • cena.
    Jooaska
    6 lutego 2020 o 13:58
    Dr. Jart+, Hydration Lover///maska nawilżającą płachcie
    Do każdego rodzaju skóry, posiada kwas hialuronowy, w małym pojemniczku znajduje się żel który najpierw nakładamy na oczyszczoną wcześniej skórę twarzy, robimy delikatny masaż, wklepując ją, a następnie nakładamy płachtę na 30-40 minut. CEL: NAWILŻENIE, UKOJENIE, MA ZAPOBIEGAĆ UTRACIE WODY. Podczas nakładania należy uważać aby nie rozerwać maski, jest ona bardzo delikatna. Miałam 3 opakowania i moja opinia jest na minusie 1. Otóż jej konsystencja może sprawiać trudność w nałożeniu jak i wyregulowaniu maski na twarzy,( może zdjęcie wam coś pomoże), tyle z niej zostało ;-P 2. Nawilża bardziej żel zawarty w pojemniczku a niż sama maska, samo nawilżenie było na mojej twarzy dosłownie na chwilę;-/ 3. 30-40 minut trzymania na twarzy uważam za długiiiiii ...czas 4.Cena jest stanowczo za droga
    Wady:
    • CENA
  • 30 stycznia 2020 o 18:13
    Rozczarowanie
    Po pozytywnych opiniach postanowiłam sama sprawdzić jaka jest ta maska. Kupiłam pierwszą - efektów zero 2 - to samo, przy trzeciej to samo - czyli z moją twarzą nie zrobiła NIC. Bardzo się zawiodłam a dałam trzy szanse. Zmarnowałam prawie 150 zł ale wiem żeby więcej jej nie kupować.
    Zalety:
    • Zapach i konsystencja
    Wady:
    • Zerowe działanie
    • Za wysoka cena
  • 22 czerwca 2019 o 20:16
    Bardzo dobra jakość za miliony monet
    Używa od:próbka
    Maska jest bardzo intrygująca. Swoim nietypowym designem zwraca na siebie uwagę, myślę, że każdego. Maska zawiera nietypową bo bardzo trwałą niebieską płachtę . Płachta przylega do twarzy wręcz idealnie, jest plastyczna, ma tendencje stapiania sie ze skórą i pracowania z nią podczas jej noszenia. Płachta jest nietypowa bo podzielona na 2 części. Dzięki takiemu podziałowi płachty możemy liczyć na to, że maska dotrze do każdej części twarzy, a nie będzie nam odstawać od skóry przy żuchwie lub na policzkach jak to często bywa. Maska, którą aplikujemy na twarz, ma konsystnecję odżywczego kremu na noc. Przyjemnie pachnie aczkolwiek nie jestem w stanie określić jaki to zapach. Sama maska w sobie bardzo nawilża skórę i po jej aplikacji czuć tak zwany piniądz. Na prawdę człowiek czuje, że coś dzieje się z jego skórą. Dzięki płachcie wszystkie drogocenne składniki pozostają na naszej skórze i nic nam nie umyka. Świetne rozwiązanie, niestety za wysoką cenę, gdyż maska kosztuje 43zł. Jak na standardową polską kieszeń jest to dużo i mimo, że uwielbiam tą maskę, nie wiem czy jeszcze raz się na nią skuszę. Faktem jest to, że skóra jest na prawdę nawodniona, odżywiona i wygląda jak po wizycie u kosmetyczki. Ja trzymałam maskę ponad godzinę bo zastosowałam ją w bardzo ciężkim dla mnie czasie. Efekt jaki mi dała czyli pupa niemowlaka oraz ponad tygodniowy wysoki poziom nawilżenia jest imponujący. Polecam każdemu kto na prawdę potrzebuje nawilżenia i zapuścił się jeżeli chodzi o pielęgnację skóry twarzy. Maska na pewno stanowi ratunek przed bardzo ważnymi wydarzeniami.
    Zalety:
    • Efekt pupy niemowalaka
    • Długotrwałe nawilżenie
    • Efekt na twarzy jak po wizycie u kosmetyczki
    • Wysokiej jakości płachta
    • Nietypowy deisgn produktu
    Wady:
    • Wysoka cena ( za to - jedna gwiazdka)
    • Dostępna stacjonarnie tylko w Sephorze

Zobacz także inne Maseczki w płachcie