Kremy uniwersalne

Ziaja Ogórek, Krem ogórkowy do cery tłustej, mieszanej i normalnej (stara wersja)

E-Glamour.pl
Ziaja Cucumber krem do twarzy na dzień 100 ml dla kobiet

• 4 listopada 2024 o 16:29
    Superancki
    Krem mam zakupiony w wersji z nowym składem. Krem w działaniu jest rewelacyjny. Cudownie nawilża, niweluje zaskórniki, wygładza, wyrównuje koloryt skóry oraz jest istnym ideałem na podrażniające maseczki, zwłaszcza te z glinką. Produkt jest mega wydajny. Nie potrzeba go dużo by zająć nim całą twarz i starcza na co najmniej 1,5 miesiąca. Opakowanie jest w formie zakręcanego słoiczka. Lubię takie rozwiązania, gdyż mogę dzięki temu zużyć cały produkt do końca. Skład ma również dobry - kwas stearynowy, ekstrakt z ogórka, pantenol robią tu swoją robotę. Również zapach jest tutaj na plus. Przy nakładaniu czuć mocny zapach ogórka. Jestem mega zadowolona z tego kremu i z pewnością kupię go jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • nowy skład
    • cudownie nawilża
    • wyrównuje koloryt
    • wygładza
  • 27 lipca 2024 o 0:00
    Jest ok
    Mam tłustą i wrażliwą skórę. W kremach szukam łagodzenia i nawilżenia bez obciążenia. Ogórek od Ziaja nie zrobił wrażenia. Według mnie, niewystarczająco nawilża i dułgo się wchłania, ale też ma zalety: + niekomendogenny + niska cena i przy tym duże opakowanie, 100 ml + nie za mocny zapach + lekki, nie obciąża skórę - niehigieniczne opakowanie - słabo nawilża - długo się wchłania, 30 min+ - nie zauważyłam żadnego wpływu na niedoskonałości Pewnie nie kupię ponownie.
  • 27 stycznia 2024 o 14:55
    Ogórek krem - ziaja
    Po ogórku w nazwie, w przenośni też trzeba spodziewać się ogórka. Według mnie jest to bardzo ładny zapach, ale nie każdemu może pasować. Krem świetnie nawilża, nie bieli i szybko się wchłania. Może być nietrafnym wyborem dla osób z cerą mieszaną i problematyczną strefą T - mimo, że krem jest do cery mieszanej i tłustej:/ Po kilku godzinach muszę wspomóc się wacikiem higienicznym do ściągnięcia nadmiaru kremu i sebum:/ Mimo to, bardzo chętnie używam go pod oczy, policzki i szyję.
    Zalety:
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    • nie bieli
    Wady:
    • problematyczny dla osób z przetłuszczającą się strefą T
  • 17 kwietnia 2023 o 22:49
    zdecydowanie ogórkowy
    Krem to istny ogorek i w konsystencji i w zapachu. Kupiłam go za bardzo korzystna cena i jak na taka polka cenowa miło sie zaskoczyłam. Konsystencja jest lekka, krem dobrze i równomiernie sie wchłania. nie pozostawia zadnej białej warstwy na skórze Zapach jest bardzo mocno ogórkowy, zdecydowanie dla osob ktorym ten niespodziewany aromat nie przeszkadza. mi osobiście niezbyt sie podobał ale tez nie przeszkadzał Krem nie zapychał mi porów, nie uczuliły mnie, uczucie nawilzenia jest dosyc przyjemne ale poleciłabym go bardziej na okres letni niz zimowy Ogolnie jestem zadowolona i polecam do przetestowania ale raczej nie kupie ponownie
    • super cena
    • dobre wchłanianie
    • ok dla alergikow
    • lekki
    • przyjemne nawilżenie
    Wady:
    • mocny ogórkowy zapach (czego nalezy sie spodziewac)
    Sbella
    6 marca 2023 o 20:24
    Krem ogórek
    Cudowny krem za grosze.Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze.Najbardziej podoba mi się zapach świeżego ogórka który jest bardzo przyjemny.Krem jest bardzo wydajny,a niewielka ilość starcza na całą twarz.