Wszystkie składniki:
no.1: water, titanium dioxide (ci 77891), dimethicone, cyclopentasiloxane, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, cyclohexasiloxane, peg-10 dimethicone, niacinamide, pentylene glycol, synthetic fluorphlogopite, iron oxides (ci 77492), zinc oxide (ci 77947), magnesium sulfate, phenoxyethanol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, tribehenin, triethoxycaprylylsilane, dimethicone crosspolymer, iron oxides (ci 77491), aluminum hydroxide, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, stearic acid, iron oxides (ci 77499), disteardimonium hectorite, ethylhexylglycerin, fragrance(parfum), adenosine, disodium edta, silica, methyl methacrylate crosspolymer, silica dimethyl silylate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, butylene glycol, 1,2-hexanediol, carica papaya (papaya) fruit water, aloe barbadensis leaf water
no.2: water, titanium dioxide (ci 77891), dimethicone, cyclopentasiloxane, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, cyclohexasiloxane, peg-10 dimethicone, niacinamide, pentylene glycol, iron oxides (ci 77492), zinc oxide (ci 77947), magnesium sulfate, phenoxyethanol, synthetic fluorphlogopite, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, tribehenin, iron oxides (ci 77491), dimethicone crosspolymer, triethoxycaprylylsilane, aluminum hydroxide, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, iron oxides (ci 77499), stearic acid, disteardimonium hectorite, ethylhexylglycerin, fragrance(parfum), adenosine, disodium edta, silica, methyl methacrylate crosspolymer, silica dimethyl silylate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, butylene glycol, 1,2-hexanediol, carica papaya (papaya) fruit water, aloe barbadensis leaf water