Emulsje, esencje i boostery

Clinique Fresh Pressed, Daily and Overnight Boosters with Pure Vitamin C 10% & A System podwójnego wsparcia na dzień i noc

• 16 maja 2019 o 15:22
    Wielki hit
    Piszę w imieniu mojej. Kupiłam go jej na prezent urodzinowy. Zaczeła stosować już tego samego wieczora. Gdy wróciłam do swojego rodzinnego domu po dłuższym czasie doznałam szoku. Moja mama stała się moją siostrą! 10 lat mniej. Zmarszczki wygładzone, skóra napięta, plamy przebarwienia zredukowane. Nawet glebowa zmaszczka nosowa zminimalizowana. Mama chwali sobie okropnie, jest zachwycona produktem. A ja już wiem co będzie dostawać na każde urodziny
    Zalety:
    • Wygładza zmarszczki
    • Napina skórę
    • Zmniejsza plamy
    • Rozświetla
    • Odejmuję lat, dosłownie!
    Wady:
    • Dosyć drogi produkt ale myślę że wart swojej ceny
  • 30 marca 2019 o 19:21
    Rewelacja
    Podwójna pielęgnacja: na dzień świeża witamina C , na noc, moc witaminy A. Produkt dość drogi z uwagi na pojemność, ale ze względu na działanie wart swojej ceny. Jestem w trakcie pierwszego opakowania i to jak zmieniła się moja cera jest niesamowite. Mam dość problematyczną skórę czyli mieszaną, skłonną do wyprysków, miejscami zaczerwienioną oraz o niejednolitym kolorze. Już w trakcie używania pierwszego opakowania wszystkie te problemy uległy znacznemu polepszeniu, a nawet mogę powiedzieć , że znikły. Skóra jest napięta, pełna blasku, bez zaczerwień. Drobne zmarszczki spłyciły się. Kosmetyk bardzo dobrze wchłania się , a w lecie może być stosowany bez kremu, aby nie obciążać skóry. Na pewno będę kontynuować pielęgnację z CLINIQUE Boosters with Pure Vitamin C 10%& A.
    Zalety:
    • Przede wszystkim działanie , po drugie rozmiar opakowania (nie zabiera dużo miejsca w kosmetyczce), a po trzecie wydajność (pomimo niewielkiej pojemności)
    Wady:
    • Dla niektórych produkt może być za drogi