Kremy uniwersalne

AA Hydro Sorbet, Hydro-krem silnie nawilżający `Blue Bomb`

• 29 marca 2023 o 20:22
    idealny na lato
    Dostałam ten produkt w jednym z boxów kosmetycznych. Przypadł mi do gustu zapach tego produktu, bardzo świeży. Ja głównie używałam tego produktu latem, ponieważ jego delikatna żelowa konsystencja idealnie się sprawdzała w letnie upalne dni. Jak dla mojej skóry to krem ten bardzo dobrze nawilża i bardzo szybko się wchłania. Opakowanie ciekawe, zaokrąglone. Łatwo się produkt aplikuje. Krem jest bardzo wydajny.
    lergie
    4 listopada 2022 o 20:28
    Średniak
    Uwielbiam konsystencje żelowe w kremach do twarzy a tego zawodnika kupiłam na wyprzedaży w R za jakieś 10zł. Jako że wówczas lubiłam pomarańczową wersję na noc (teraz już mi się mocno przejadła i dostrzegłam jej wady), tak niebieski Hydro Sorbet musiał trochę poczekać, nim go otworzyłam. Konsystencja jest lekka, żelowa i nie raz z nią przesadziłam. Mam cerę mieszaną, wymagającą nawilżenia, ale jakoś ilość zawsze za duża - przynajmniej u mnie nie do końca się wchłaniała, ale da się odcisnąć po kilku minutach nadmiar w chusteczkę. Nie mniej jednak pod makijaż dla mnie się nie nadaje - jest zbyt bogaty, przyśpiesza wyświecanie (sprawdzone przy kilku dobrych podkładach i pudrach). Jako na noc jest niewystarczająca w tej chwili (w lato i owszem, było całkiem fajnie). Dokończę opakowanie, ale raczej nie będę polować ponownie. Konsystencja jest żelowa, niebieskawa, ale na twarzy transparentna. Ma delikatny przyjemny zapach, ale szybko znika (jak ktoś nie przepada za tym). Jest dość wydajny, może właśnie dlatego, że mam taką cerę a nie inną. Dla mocno suchych cer może być nie wystarczający. Szału ni ma, ale czuć nawilżenie. No może nie jest to 48h, ale kto tyle nosi krem bez mycia po drodze? ;)
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Design opakowania
    • Nawilża całkiem nieźle
    Wady:
    • Raz za dużo raz za mało - mam mieszane uczucia:
    • Nie nadaje się pod makijaż - przyśpiesza sebum
    • Za słaby na nocną regenerację
    • Poza nawilżeniem nie robi nic
  • 1 października 2022 o 12:27
    Nie sprawdził się
    Po wakacjach mam skórę, która potrzebuje dobrego nawilżenia. Bardzo lubię kremy, które mają formułę żelową, jednak tym razem się zawiodłam. Krem ma konsystencję bardzo lekką, żelową. Niestety, nie zauważyłam silnego nawilżenia skóry. Cera po nałożeniu produktu piekła mnie i robiła się czerwona. Miałam wrażenie, że skóra jest przesuszona, brak jej blasku. Krem zdecydowanie nie spełnił moich oczekiwań. Próbowałam wykorzystać go w inny sposób, jednak nawet tak nie był do użycia. Nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 29 września 2021 o 13:29
    Słaby
    Jestem bardzo niezadowolona. Oczekiwałam czegoś więcej, ponieważ balsam do ciała z tej serii bardzo lubię. Krem dość szybko się wchłania i nawet nawilża ale skóra po nim się lepi, nie nadaje się pod makijaż (roluje się). Dlatego stosowałam go tylko na noc bo szkoda mi było wyrzucić. Opakowanie też niezbyt ładne. Nigdy więcej nie kupię tego typu kremu.
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • lepi się
    • roluje się
  • 6 sierpnia 2021 o 19:01
    Na pewno nie silnie nawilżający
    Krem kupiłam będąc na wyjeździe wakacyjnym. Chciałam wypróbować coś nowego, coś nawilżającego i padło na ten krem. Piękne opakowanie, takie niebieskie jajo. Świeży zapach i lekka, momentalnie wchłaniająca się konsystencja. Krem używany weekendowo daje radę, natomiast po ponad tygodniu użytkowania bardzo wysuszył (albo niespecjalnie nawilżył) mi skórę. Więc nazwa kremu ma się nijak do działania. Na plus to to, że nie zapychał i nie podrażniał ale skóra potrzebowała nawilżającego kopa po powrocie do domu. Nie polecam, chyba że dla jakichś młodych, mało wymagających cer.