Wszystkie składniki:
aqua / water, glycerin, cyclohexasiloxane, butylene glycol, alcohol denat. butyrospermum parkii butter / shea butter, stearic acid, stearyl alcohol, cetyl alcohol, palmitic acid, peg-100 stearate, glyceryl stearate, cera alba / beeswax, sodium stearoyl glutamate, octyldodecanol, ci 77891 / titanium dioxide, ci 77491 / iron oxides, ci 77163 / bismuth oxychloride, ci 75120 / annatto zea mays oil / corn oil, guanosine, cyathea medullaris leaf extract, tocopheryl acetate, escin, mica, tocopherol, ascorbyl palmitate, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, hydrolyzed linseed extract, sodium benzoate, sodium levulinate, phenoxyethanol, adenosine, peg-20 stearate, schizandra sphenanthera fruit extract, trisodium ethylenediamine disuccinate, polysorbate 80, maltodextrin, chlorhexidine digluconate, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, limonene, synthetic fluorphlogopite, panthenol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, tin oxide benzyl alcohol, xanthan gum, cinnamic acid, propylene glycol, isohexadecane, capryloyl salicylic acid, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, myristic acid, sorbitan oleate, geraniol, passiflora edulis seed oil, citric acid, prunus armeniaca kernel oil / apricot kernel oil, levulinic acid, oryza sativa bran oil / rice bran oil, glyceryl caprylate, parfum / fragrance.