Kremy uniwersalne

Polka Len, Krem do twarzy na dzień i noc `Regeneracja + elastyczność`

• 21 czerwca 2022 o 11:14
    Mile zaskoczenie
    Ten lekki krem Polka Regeneracja +Elastyczność odkryłam zupełnie przypadkiem. Robiąc zakupy w drogerii zobaczyłam go w szokującej dla mnie cenie - za około 4 zł. Myślałam - taki tani, więc pewnie się nie sprawdzi, a tu miłe zaskoczenie mnie spotkało. Ma on błękitna , kremową konsystencję. Ależ cudnie pachnie! Tak słodko, świeżo... Krem szybko się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy więc używam go bez problemu rankiem pod makijaz. Bardzo dobrze nawilża i dodatkowo wygładza skórę. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    nianka
    15 września 2021 o 15:26
    Małe cudeńko
    Kupilam krem przypadkowo za niecałe 7 zł! Już po pierwszym użyciu bardzo mi się spodobał. Fajnie nawilża, zdecydować stwierdzić mogę, że poprawia elastyczność skóry i widocznie regeneruje. Z pewnością do niego wrócę ????
    Zalety:
    • znaczna poprawa elastyczności
    • odczuwalna regeneracja
    • nawilżenie
  • 5 listopada 2020 o 9:41
    Całkiem fajny
    Krem kupiłam podczas wakacji za oszałamiającą cenę promocyjną 6 złotych - grzechem byłoby nie kupić i nie wypróbować. Opakowanie to niepozorny plastikowy słoiczek w miłej dla oka szacie graficznej, zapakowany dodatkowo w kartonik. Sam krem ma bladoniebieski kolor i obłędny, słodki, a zarazem kobiecy zapach, który dość długo utrzymuje się na skórze. Za ten zapach daję duży, duży plus. Krem jest dosyć gęsty, ale nie tłusty. Dosyć szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Poleciłabym go osobom ze skórą suchą, ew normalną w kierunku suchej. Kremik całkiem fajnie nawilża i uelastycznia skórę. łagodzi n nieprzyjemne uczucie ściagnięcia czy przesuszenia. Sprawdzi się bardzo dobrze w okresie jesienno -zimowym, gdy dużo przebywamy w klimatyzowanych pomieszczeniach. Dla osób z cerą mieszaną i tłustą może być nieco zbyt ciężki. Natomiast osobom ze skórą suchą polecam wypróbować- za tę cenę naprawdę warto, a zapach kremu, jak pisałam, jest po prostu obłędny.
  • 13 grudnia 2019 o 20:44
    Krem do twarzy
    Kupiłam, choć watpiłam... Pani w sklepie mega chwaliła. No to ok, wezmę... 14 zł nie dużo. Jestem w mega szoku, cena niska, zapach obłędny, mega wydajny, cera całkowicie inna po 2 użyciach. Oby tak dalej.polecma z całego serca
    Zalety:
    • Zapach konsystencja wydajny i działa
    Drogeria Natura