Kremy uniwersalne

Christian Laurent Diamentowy Krem Ujędrniająco-Odmładzający 50ml
notino.pl
Christian Laurent Christian Laurent Diamentowy Krem Dzień/Noc

• 16 kwietnia 2025 o 19:00
    Luksusowy diamentowy krem ujędrniająco - odmładzający na dzień i noc.
    Luksusowy diamentowy krem ujędrniająco - odmładzający od Christian Laurent kupiłam w Rossmanie razem z serum z serii w przepięknych złotych opakowaniach. Sporych rozmiarów biały kartonik z elementami złota i czerni dodatkowo zafoliowany. Kartonik zawiera wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu min. skład, datę ważności, adres producenta, opis produktu w języku polskim i angielskim. Standardowa pojemność 50 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Produkt przebadany dermatologicznie. Złote opakowanie jest ozdobą toaletki i z chęcią zostawię je na jakieś szpargały ;) Opakowanie zabezpieczone dodatkowo nakładką pod nakrętką skrywa żelowo - kremowy przyjemny krem do stosowania na dzień i noc co umila pielęgnację to nie tylko lekka konsystencja, która szybko się rozprowadza i natychmiast wchłania ale piękny intensywny kwiatowo - perfumeryjny zapach, osobiście uwielbiam pachnące kosmetyki. Stosuje dwa razy dziennie razem z serum z serii i sobie chwalę, skóra sucha i wrażliwa, dobiegająca czterdziestki korzysta z dobrodziejstw składników zawartych w kosmetykach. Podczas stosowania nie wystąpiły żadne skutku uboczne typu pieczenie, podrażnienie skóry czy szczypanie. Robiąc makijaż wygląda on nieziemsko, cera jest gładka, nawilżona wypoczęta i promienna. Wystarczy zrobić lekki makijaż i wyglądamy nieskazitelnie. Opakowanie wystarczy na kilka tygodni stosowania dwa razy dziennie ponieważ wystarczy odrobina do pokrycia twarzy, szyi i dekoltu. Naprawdę jakość i cena są adekwatne, a często bywają promocje na której zaopatrzyłam się w kolejne opakowanie :) Skład kremu zawiera: *pył diamentowy odmładza skórę, wspomaga regenerację i rozświetla *24K złoto działa ujędrniająco i głęboko nawilża *neuroPEPTYDY działają silnie przeciwzmarszczkowo i liftingująco *platyna wyrównuje koloryt skóry, odżywia i wygładza *resveratrol antyoksydant neutralizuje wolne rodniki, działa regenerująco i przeciwstarzeniowo. Serdecznie polecam wypróbować ♥️ *
  • 3 lutego 2025 o 15:05
    Strzał w dziesiątkę
    Po przetestowaniu tego kremu mam bardzo pozytywne odczucia. Już od pierwszej aplikacji zauważyłam, że jego konsystencja jest przyjemnie lekka, ale jednocześnie bogata – dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Ma delikatny, elegancki zapach, który dodaje poczucia luksusu. Po kilku dniach stosowania skóra stała się bardziej nawilżona i wygładzona. Zauważyłam poprawę jej jędrności i elastyczności – cera wyglądała na bardziej wypoczętą i promienną. Krem świetnie sprawdza się zarówno na dzień, pod makijaż, jak i na noc, zapewniając odpowiednią regenerację. Podoba mi się również jego eleganckie opakowanie, które dodaje prestiżu całemu produktowi. Moja skóra dobrze na niego reaguje, nie zauważyłam żadnych podrażnień czy zapychania porów. To zdecydowanie kosmetyk, po który sięgnę ponownie, zwłaszcza jeśli zależy mi na efekcie nawilżenia, wygładzenia i lekkiego liftingu skóry.
  • 31 stycznia 2025 o 12:16
    krem ujędrniająco-odmładzający dzień/ noc
    Krem ujędrniająco-odmładzający na dzień i noc od Christian Laurent świetnie sprawdza się dla cery tłustej i mieszanej. Produkt ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie obciążając skóry ani nie pozostawiając tłustego filmu. Po zastosowaniu cera jest wyraźnie nawilżona, wygładzona i bardziej sprężysta. Formuła kremu reguluje wydzielanie sebum, dzięki czemu skóra wygląda świeżo i matowo przez cały dzień, jednocześnie zapewniając regenerację i odżywienie nocą. Idealny wybór dla osób z cerą problematyczną, które szukają równowagi między pielęgnacją a komfortem użytkowania.
  • 31 stycznia 2025 o 12:15
    Krem idealny
    Krem, który ma przepiękne, luksusowy wygląd, elegancki słoiczek. Uwielbiam jego pachnącą konsystencję, która jest lekka, świetnie się wchłania, nie pozostawia uczucia tłustości a nie uczucia lepkości na skórze. Kremu używam zarówno w porannej rutynie pielęgnacyjnej jak i wieczornej. Krem dogłębnie nawilża, ujędrnia i uelastycznia moją suchą skórę. Uwielbiam go stosować również jako bazy pod makijaż. No po prostu rewelacja, krem zostanie ze mną na bardzo bardzo długi czas.
  • 31 stycznia 2025 o 10:48
    Wszystko na plus
    Podoba mi się zapach kremu. Ciężko go opisać ale jest ładny, jakby luksusowy. Konsystencja jest jak dla mnie treściwa ale odpowiednio szybko się wchłania. Nawilza, nie zatyka porów, skora jest wygładzona i elastyczna.